konu sahibi arkadaşım. istersen söylenenleri/söyleyenleri azarlamak savunmaya geçmek yerine, biraz olsun önemseyiniz. zira kimse burada sizi tanımaz ve kimsede durduk yere sizin kazanMAMAnızı istemez.

ve ayrıca isterseniz bi araştırın. adamların isterseniz "şu kadar liraya" koli üstüne sizin markanızı basar, hatta faturada sizin markanız olur ve hatta hatta "şu kadar öderseniz telefon açıldığında sizin markanız ile telefon açılır" diyorlardı... sonra bi takip ettik, koli üstünde ödenen ekstra paralara rağmen, marka sahibinin logosu cuk gibi kendi logoları nal gibi basmışlardı. hani benim marka? ... milyon dolarlık yatırım almışmışda mış mış... dikkat ediniz: seodaki paravan ilk önce reelde vardı!!. (gerçi şimdi ne yapıyorlar, aynı sistem yürüyor mu, geliştimi, geriledi mi bilmiyorum)

neyse... gıybet etmeyelim akşam akşam

ama baba yürümeeeeeeeez. Olağanüstü işleyebilecek bir sistemken Türkiyede bu iş asla yü-rü-meeeeez

2+2=5 bile eder, ama bu sistem Türkiyede ve bu kafa yapılarıyla sittim sene yürümez. olsa olsa sistemin kurucuları zebille kazanır, gerisi hikaye. bana Türkiyedeki hangi benzeri yapıyı hangi dropshiping sistemini otelleri vs. alayını sorun, inanın bir şekilde onlarcasıyla tanıştım görüştüm. hepsi cep doldurma derdinde.
.