Ne yaptın ustad Burger yemeyelı 2 ay oldu

Oyle şeyler yok hayatımda. eger burger yersek çalışma direkt boşa gider. O yuzden protein bar deneyeyim dedim. Cumartesi ve Pazar evde olmayacagım için deneyeyim dedim. 1 karışımdan 4 veya 5 tane çıkarsam ve tanesi 40 gr protein içerse mis gibi :d Tadı pek hoş olmayacagı kesin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32:00 -->-> Daha önceki mesaj 21:29:07 --
İlk seferde bunun ayarını tutturamayabilirim açıkçası ama yapa yapa öğreniriz heralde. Aslında içeriğine bakarsak beni rahatsız edecek hiç bir şey yok. Ama birleşince sıkıntı çıkarabilir.
3 yıl body yaptım sonrasında gereksiz diye bıraktım iyi yapmışım dedim bi faydası yoktu olan paraya oldu bu tarz şeyleri bende zamanında yapardım gereksiz olduğunu anladıktan sonra burger yedim 2 menüde doyuyorsam yedim kalktım bırakmadan önce kolum 45 di baklavalarım vardı 3 yıl içerisinde baklava çıkartmak için diyet yaptım ben
Öneririm yani kendini zorlamadan diğer heryerini tamamladıysan sonrasında diyeti yaptınmıydı misler gibi oluyor

Ama dediğim gibi tadı pek hoş değil leş oluyor.Yulaf ezmesi bile tatlı geliyordu bana onu yedikten sonra