JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam senin arkadaş gibi bende biriyle tanıştım, 2 yıldır çalışıyormuş bayada para kazanmış 2.000 lira ile girmiş her referans aldığında 250 tl alıyormuş. Ben *********** dedim ama kendisi baya baya kazanıyor....

Bu arada bir program veriyorlarmış, çiziyorsun ve program otomatik koda döküyormuş falan var mı böyle birşey? Ek olarak eğitim veriyorlarmış pazarlama üzerine. Giren eden bir aydınlatsa ya

*********** olduklarını yazmayın tamam dolandırıcılar, beni ilgilendiren verdikleri eğitim ve program

Vakti zamanında çağırdılar benide. Sürekli olarak arıyorlar vs. en sonunda dayanamadım gittim.

Verdikleri hizmetten kısaca bahsetmek gerekirse;

1. Size verdiklerini iddaa ettikleri hosting paketi sınırsız falan değil. Free host tarzı birşey veriyorlar. FTP bilgisi vs. yok. FTP'ye erişim izniniz yok. Zaten MYSQL, MSSQL vs. hiç aramayın o hepten yok.
2. Sen çiziyormuşsun koda döküyormuş bilmem ne yok öyle birşey. Bir tane dandik bi program iteliyorlar. Oda zaten free sürümü. Yani bu eskiden açılan free web siteleri gibi düşünün. Siz bazı yerlere foto, link vs. ekleyebiliyorsunuz. Yani kodsuz webtasarım dedikleri şey bu.
3. 2014 Türkiye'sinde bunlara halâ inananlar ve bu işlere girenler varya ben hiçbirşey demiyorum. Gelişmemiz gerekirken geriliyoruz.
4. Sokağa atacak 1500TL param var diyorsanız girin bu işe.

Bu işlerde bu kadar para varsa neden hala insanlar geçim sıkıntısı çekiyor? Neden bunca insan asgari ücret ile geçinmek için yırtınıyor? Para kazanmak madem o kadar kolaydı, web sitesi üzerinden milyarlar götürmek bu kadar kolaydı ben neden üniversite okudum? Yazılım öğrenmek için tuğla gibi kitaplar okudum ben salakmıydım? Onca okumak için yırtınan insanlar salak mı?

Herşeyi atın bir kenara sadece şu soruya cevap verdiğiniz zaman zaten bu işin fiyasko bi saçmalık olduğu ap açık ortaya çıkıyor.

Para kazanmak bu kadar kolaysa, neden insanlar hala geçim sıkıntısı çekiyor? Versin herkes 1500 TL milyarder olsun?

Sadece birazcık mantık başka birşeye gerek yok. Dünyanın en zeki insanı olmaya gerek yok bu saçmalığın gerçekten SAÇMALIK olduğunu anlamak için.