Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Amatör Spor Kulübü Sitesi tasarlayabilecek ya da Elinde hazır scripti olan varsa benimle iletişime geçmesini rica ediyorum.
Öncelikle yapılacak çalışmanın Joomla, Wordpress v.b Hazır yazılım olmasını istemiyoruz, Yapılacak çalışma tamamen kendine özgü bir yönetim paneline sahip olmalı ve mümkün olduğunca kolay kullanıma sahip olmalıdır.
Sitede İstenilecek Özellikler ve Bölümler
Site Anasayfasında; Slayt, Duyurular, Haberler, Lig Fikstürler, Puan Durumu, TFF'nunun bazı bölümlerine bağlantılar için logolar gibi bölümlerden oluşacaktır.
MENÜ
-Kulüp Bilgileri
--Hakkımızda (Döküman + Resim)
--Amacımız (Döküman + Resim)
--Etkinliklerimiz
--Haberler
--İnsan Kaynakları
-Genel Kurul
--TFF Taban Birlikleri (Döküman + Resim)
--Yönetim Kurulu (Döküman + Resim)
--Denetim Kurulu (Döküman + Resim)
--Onur Kurulu (Döküman + Resim)
--Disiplin Kurulu Kararları (Duyuru Sistemi Benzeri)
Genel Bilgiler
--Çim ve Toprak Sahalar (Döküman)
--Takım Sayımız (Döküman)
--Üye Kulüpler (Döküman)
--Faaliyet Gösteren Kulüpler (Döküman)
Amatör Küme Grupları
--Tertip Komitesi Kararları (18 Haftalık Kararlar yer almaktadır ve her hafta ayrı ayrı listede görünecek şekilde olmalı. Listedeki tarih tıklandığında içerik açılacaktır. İçerikte Tablo şeklinde Puan Durumu ve Açıklaması Olacaktır.)
--Süper Amatör Küme
---A Ligi ( TFF Sittesine Link verilecektir)
---Süper Amatör Küme Fikstürü ( 13 Haftadan Oluşmaktadır ve Tablo Şeklindedir)
---Puan Durumu ( 23 Haftadan Oluşmaktadır her hafta ayrı ayrı listede görünecek şekilde olmalı. Listedeki tarih tıklandığında içerik açılacaktır. İçerikte Tablo şeklinde Puan Durumu ve Açıklaması Olacaktır.)
---Statüsü (Döküman ve Tablo)
--1. Amatör Küme
---Süper Amatör Küme Fikstürü
---Puan Durumu
---Statüsü
Bu bölümde 10 Adet Lig Grubu bulunuyor. Hepsinin içerik mantığı Yukardaki sistem ile aynıdır. O yüzden tek tek yazmaya gerek yok. Sayfa Eklenebilir olursa çalışma Alt kategorileri sonradanda eklenebilir.
Bağlantılar
(Faydalı Linkler Şeklindedir. Logoya Tıklandığında Verilen link yeni sayfada yada site içinde açılacaktır.)
Görüntüler
İletişim
İletişim İçin Özelden Yazabilirsiniz, Telefon numarasını bırakacak arkadaşları ararım ayrıntılı görüşebiliriz.
İlgilenen Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.