Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu uzamasın diye genelde cevaba cevap pek yazmam. ama içimden şöyle bir şey geçti ve yazma ihtiyacı duydum:

@aLKaDraZ

- "Helal be. Keşke forumda seviyeler hep bu kıvamda olsa da, sidik yarıştırma yerine akıl yarıştırmalarla çıkarımlara ulaşılmaya çalışılsa"

dedim kendi kendime.

Doğru söylüyorsunuz.
"eskiden söylenmiş" bir yazı olduğunu gözardı edince gereksiz bir cümle oldu benimkisi Ama olsun, yıllar önce de olsa yanlış bir çıkarımda bulunmuşlar

Ama kendi adıma şunu eklemek isterim.
Aslında bugünkü algoritmalar düne göre çok daha kolay. Çünkü daha akıllı insanlar çalıştırıyorlar ve tamamen olması gereken mantıksal kurallara göre hareket etmeye ve bu hareketleri formülüze etmeye çalışıyorlar. Hal böyle olunca benim daha çok hoşuma gidiyor.

Aslında pekala şu anda sıralamalar tamda olması gereken şekle sokulabilir. Bu oldukça kolay. Ama dengeler var işte dengeler Maniplasyon olmak zorunda. Hemde oyun kurucu tarafından. Onlar bu "olmak zorunda" ları yaptıkları sürece, bizlerde manüpleye manüple yapabileceğiz demek oluyor

sevgiler, teşekkürler.
.
Sevgili bilo ben teşekkür ederim. Her konuda anlaşacağız diye bir durum tabiki yok ben her fikre saygı çevcevesinde saygı duyarım. Senin fikirlerinede saygı duyuyorum. Ayrıca bu yaptığım alıntı Monika R. Henzinger Google Inc. search engine araştırma direktörünün makalesidir Bu makalenin amaçı universitelere v.b. kaynaklara araştırma ve bilgilendirme makalesidir. Tabiki şuan bu makaleyi ciddiye almayın fakat içerisinde çok değerli bilgiler var günümüze hitap edicek ipucları var. Yani malesef o zamanlar durum böyleymiş Surçi lisan ettiysek afola. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.