Merhaba arkadaşlar
https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...aaliyette.html
eski konumuz bu bilenler bilir....
Eski konumuz bizim için bir deneyim oldu aslında... Şimdi birde eklentisi olurmu dedik ve yapalım birde burdan yakalım dedik

...
Eklenti konusunda az çok bilgi sahibi olmak isteyen
http://codecanyon.net/item/wordpress...review/4092452 adresine bakabilir.Ordaki özelliklerinden almayı düşünüyorum...
Fakat adresteki eklenti çok dilli olduğu için gereksiz özellikler var bizim için....
Bizim eklentimiz'de yer almasını düşündüğüm ek özelliklerden biriside eklenti ile birlikte içerik sunumu olacak...
Yani diyelimki haftada 30 içerik yayınlanacak bunu kullanıcılar dilerse sitelerine alabilecekler.Biz dbyi sürekli geliştirmek çabasında olduğumuzdan zaten içeriklerin üzerinde çalışıyoruz...
Sunduğumuz içerikler basit bir spin yapısında olmayacak ve %100 anlaşılır ve Türkçe uyumlu olacak...
Bir diğer özelliklerden biri... Bazı Kalıplar hakkında serverdan spinli makale alabileceksiniz... Diyelimki konunuz apple konusu yeni çıkan bir telefonu yayınlıyorsunuz... İçeriğin herhangi bir yerine #apple yazarsanız o konu hakkında 100 150 kelimelik apple makalesi gelecek.Konunun akıcılığını bozmayacak şekilde... Yada yemek tarifi yayınlıyorsunuz #Lezzetliyemek yazacaksınız konunuzun bir yerine orada hemen "Lezettli yemek şöyledir faydaları şunlardır insan psikolojisi falan filan işte " Alabileceğiniz şeylerede kütüphaneden bakabileceksiniz...
Onun dışında kullanıcılar servera isterse kelime yada makale gönderebilecekler...
Bunun yanı sıra cümle spinide düşünmekteyim.Tabi ondaki verimlilik şuan pek iyi olmayabilir çünkü üzerinde pek çalışmadım db'de fazla yok zaten...
Şimdi konuya kesin alıcı olacak arkadaşlar "Kesin olmak şartıyla" alacaklarını belirtirlerse bende projeyi başlatmayı düşünüyorum...
Sonuçta bir bütçe ayırıyorum proje için apisi falan filan...Güvenliğidir...
Bunun dışında...
Eklenti çıkmadan evvel alan arkadaşlar için "Ücretini peşin ödeyecekler.".Aksilik çıkarsa ücret iadesi yaparım sorun olmaz... Şöyle bir tablo veriyorum altta konuyu okuyan arkadaşlar bu tablodaki seçeneklerden birini yazarlarsa bizde iletişime geçeriz...
Ön ödeme ile alan arkadaşlar 6 aylık ve 6 site olarak hizmete başlayacaklar... Ön ödeme bedeli 40 tl onlar için...
Diğer şekilde 3 aylık hizmet 40 tl ve 2 site izni verilecek.
Ön ödeme ile almak isteyen arkadaşlar "
Ön ödeme ile almak istiyorum "
yazarlarsa bizde kendileri ile iletişim kurarız...
Diğer arkadaşlarda soru,öneri ve isteklerini yazabilirler...
Db kendi dbmizdir.Eski konudan bakabilirsiniz ayrıntılara....
Bu