lastwisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Üstadım uyuyor dediğiniz destek sizin 56 tane destek talebinize cevap vermedi mi ?
Sizin herzaman yaptığınız bişey var, destek yazıyorsunuz anında cevaplanmazsa satış konumuza gelip desteğime bakmıyorlar diyorsunuz. Bu kadar artniyet taşırsanız bende satışımızı nasıl baltalamaya çalıştığınız ifşa etmek zorunda kalıyorum.

Bir sorununuz varsa pm atın görüşelim, müşteriye saygımız sonsuzdur ama bu suistimale bir son vermemiz gerekiyor.
Ben hiçbir şeyi suistimal etmiyorum Sayın Lastwisher. Aldığım günden bu yana sürekli yaşadığım bir duruma açıklık getirdim. Daha önce de getirdim ve siz de bunu düzelttiğinizi söyleyerek ilgili mesajımı silmemi istediniz. Ben de uzun zamandır beklediğim hizmeti nihayet aldığım için düzelttim. Ancak bu performansınız maalesef uzun sürmedi. Yine aynı gecikmeler ve çözümsüzlükler devam etti. Emin olun ki artniyetli değilim. Anında cevap da beklemiyorum. Açtığım ticketlar ve cevaplanma süreleri belli. İsteyen olursa şifremi de veririm girer bakarlar.

Bununla birlikte artniyet, veremediğiniz hizmet için burada şikayetçi olmak değil, sırf sizi ve satışlarınızı baltalamak için eften püften ticketlar açarak cevaplanmadığı gibi buraya gelip kötülemektir. Oysa ben, 56 ticket içinde ortalama yarısında en az 2 gün kadar oyalanmış, doğru düzgün test etmediğiniz için hallettik deyip yapamadığınız botların düzeltilmesini 1 hafta kimi zaman daha da uzun beklemiş ve buna rağmen size yine ticket sisteminiz üzerinden ulaşmaya çalışmış biriyim. Destek sisteminiz verdiğiniz 48 saat taahhütüne yaraşır biçimde çalışıyor da ben mi gelip sistem şöyle böyle diye iftira atmışım? Destek için ekip kurduk diyordunuz hem? O arkadaşlar neredeler peki bu süreç içerisinde?

Bu yüzden beni böyle bir şeyle ithaf etmeniz çok yanlış. Zira açtığım ticketlar kimi zaman cevap dahi verilmeden günlerce bekletildiği için buraya gelip satış konunuza yazıyorum. Bu yüzden, beni, satışınızı sabote etmeye çalışan artniyetli biri olarak gösterdiğiniz için sizden özür talep ediyorum.

Anneniz ve sağlık durumu hakkında gerçekten de üzüldüm. Allah şifalar versin.

Saygılar