son yorumlar olumsuz almak isiyorum ama ilgisizlik oldugu iddaa ediliyor

takipteyim
Üstadım, r10 malesef ki böyle günlük 15-20 lisans sorunsuz şekilde otomatik açılıyor fakat 1 tane açılmadığı zaman ( bu da %90 kullanıcı hatasından oluyor) burada yağılıyor yığılıyor.
aynı sebeplerle, takipteyim.
Her zaman bekleriz.
++++
Ödeme yapıp da 1 hafta bekleyenler yazmış ilginç bir durum doğrusu.Ben de almak istiyorum ve acilen kullanmaya başlamam lazım.Eğer bekleyeceksek olmaz yani...
Üstadım beklemek diye bir durum yok buradaki yazan 1000 de 1 kişidir, isterseniz satın alın doğru şekilde bilgilerinizi girin anında açıldığını göreceksiniz, açılmazsa buradan da yazıyorum, anında iadenizi yaparım.
Hocam ayın 11de ftp bilgilerini göndermişim siteyi ekleyemiyorum diye hala ses seda yok. Lisansı aldık günler geçiyor kullanmıyoruz. Artık bir baksanız şu destek taleplerine.
Merhaba şu anda toparladım tüm beni bekleyen talepleri.
herkes olumsuz diyor beklemede ve takipteyim
Üstadım olumsuzmu diyor herkes... haklı olarak buradaki 3 tane yoruma bakıyorsunuz sistemi kullanan onbinlerce insan var, eğer genel bir memnuniyetsizlik olsa bu konu yıkılırdı.
Her zaman bekleriz.
Arkadaş bir gazla geliyor desteği şöyle yaptık şunu böyle yaptık diyip tüm ticketları kapatıyor. Sonra yine aynı. Geç cevap, destek uyuyor, ben artık ticketlarda 2 gün oldu, 3 gün oldu yazmaktan sıkıldım. Filmlerimi, dizilerimi elle ekliyorum ve aldığıma pişmanım.
Üstadım uyuyor dediğiniz destek sizin 56 tane destek talebinize cevap vermedi mi ?
Sizin herzaman yaptığınız bişey var, destek yazıyorsunuz anında cevaplanmazsa satış konumuza gelip desteğime bakmıyorlar diyorsunuz. Bu kadar artniyet taşırsanız bende satışımızı nasıl baltalamaya çalıştığınız ifşa etmek zorunda kalıyorum.
Bir sorununuz varsa pm atın görüşelim, müşteriye saygımız sonsuzdur ama bu suistimale bir son vermemiz gerekiyor.
PS :1 hafta annemin amelyatı için şehir dışına çıktım, normal destek talepleri yine cevaplandı ama benim teknik destek gerektiren konularım cevaplanamadı. Bu kadar keskin olmayalım hepimiz insanız ve hepimizin aciliyetleri olması çok doğal.
PS2 :Tüm destekleri kapattım, PMleri şimdi cevaplıyorum.