UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 aydır 5c kullanıyorum 5s kullanan arkadaşım da var.

Öncelikle ben metal kasa sevmediğim için 5c aldım .

5c'de tuş kilidi için parmak okuyucu özellik yok.

Diğer şeylere bakarsan da inan gözle görülür elle tutulur hiç bir fark yok.

Ben 1800 TL ' ye almıştım şu an fiyat çok uygun hani satarken bile artık çok zarar etmezsin.

Bence bekleme 5c al gerek yok o kadar paraya babanın bütçesinide pek fazla zorlamana gerek yok .
Khloros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta bekleyip aylarca tadına varmak mı?
1 hafta beklemeden aylarca pişman olmak mı?
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz böyle davrandığınız sürece her ay yeni model çıkar
Garage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5S kesinlikle.
JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5S daha iyi işte hocam 1 hafta bekle 5S almaya giderken 6 çıkar, 1 ay daha beklersin 6S çıkar. Siz bugda kaldınız, allah sabır versin
Khloros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi Note 3 al. Ben kullanıyorum öküz gibi memnunum. Kız arkadaşıma 5s aldım çok istiyor diye. Ki ben Apple hayranıydım mesajı da macden yazıyorum ama steve öldüğünde bıraktım bir daha da iphone kullanmam.
rapidcep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5s düşünmeye gerek yok
plybys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazla fark yok aslında 5cde alabilirsin ama bekleyipde herkesin tavsiye ettiği 5s alırsın kafanı kullan sonrada pişman olma bence
Forex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5s kullanıyorum. Amerika dan ucuza getirttiğim için 5s aldım.

Parmak izi okuyucusu kesinlikle işe yaramaz. Parmakta toz varsa deri yüzülmüşse parmağını kesmişsen başın belada demektir. Hiç de gerekli bir şey değil hiç de kullanmadım.

Bunun için 5s almanın mantığı yok. 1400 lira ile 2000 arasında 600 tl fark var iki telefon arasındaki fark kesinlikle 100 tl den fazla değil o da kasa 5s de daha hoş o kadar. 600 tl fark verilmez.
iGrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tartışılmadan bence 5S hem satarken daha kolay alıcısını bulabilirsin, Parmak okuyucu özelliği işlemci özelliği 5C göre daha iyi.
Cendla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone kullanmam ama kesinlikle 5s almalısınız 1 hafta kısa bir süre 1 ay olsa bile beklenir.
halukunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5s işlemcisi 2 kat hızlı. teknik özelliklere göre her türlü 5s almanızı tavsiye ederim. ama bekle iphone 6 ve türevleri çıkacak eylülde.
5c 32gb sipariş verdim arkadaşlar teşekkür ederim