Görende 9 aydır bir script yazmadığımı düşünecek. 1 buçuk ay oldu. bu 1 buçuk ay boyunca benim oturup script yazacağımı düşünen kaç kişi var aranızda hocam? Bu 1 buçuk aylık süre içerisinde benim özel hayatım, sorunlarım olamaz mı yani? Evli barklı insanlarız. İş hayatımız var. Bunların haricinde kalan 1-2 saat i değerlendirmek için açtım bu konuyu. Bazı günler değerlendirecek başka hobilerim oldu. Ben buradaki çoğu insan gibi evden çalışan bir kişi değilim 1 sene öncesine kadar tabi. 1 sene önce bende 24 saat çıkmazdım buradan
Biraz düşünmek lazım anlatmak istediğim şey bu. Belki 1 ay daha sürer scriptleri paylaşmam bu konuda net bir bilgi vermedim zaten. Boş zamanlarımı değerlendiriyorum ve bundan ihtiyacı olanlarında yararlanmasını istiyorum. Çok mu yanlış yapıyorum böyle düşünerek?
Vaktiniz olmayabilir eyvAllah ancak bu süreçte bir önizleme paylaşabilirdiniz. Böylelikle tepkiler oluşmazdı yada ilerleme sürecini hakkında bilgi de verebilirsiniz. Daha öncede bu şekilde konu açılıp yapılmadığını çok gördü bu forum o yüzden tepkiler normal
Sent from my iPhone using Tapatalk