Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben arkadaşın sitesini kontrol ettim.
Çok fazla seo sorunu var sitede.
En basiti sitenin başlığı 125 karakter.Alt konu başlıklarıda ana sayfa başlığıyla indexlendiği için alt sayfa kelime uzunluğunu sayamadım.Spama yönelik çok çalışma var.
Bazı konularda hiç yazı yok 5-6 etiket var.
Temada sorunlu kodlar bozuk bir kategori sayfasında 24 adet meta tag gördüm.

Kısacası basit sade 1 site yapılsa aşırıya gidilmese çok başarılı olabilecek bir site.
Ben burdan bikaç tavsiyede tekrar bulunayım.

1)Tema çok önemli. Manşetti, haber sitesi gibi bol thumblarda dolu temalar sorun yaratır.En önemlisi içerik kod oranını düşürür.Sitede sorgu sayısı artar, sitenin geç açılmasına sebep olur.Sade 1 tema tercih edilmeli

2)Eklentiler oldukça önemli bir eklenti korsunuz, sayfaya düzüne meta tag ekler.sitede bir kategori sayfasında 24 adet meta tag gördüm ama kategoride içerik yoktu.Eklenti ayarları çok önemli özellikle all in one seo. Sitenin anahtar kelimeleri, acıklaması sayfa başlığı kısa net olmalı.Alt konu girerken açıklamayı all in one seo eklentisinden girmeni tavsiye ederim.Kısacası ince çok fazla konu var. etiket seçiminden tutun açıklama başlık zaten sıralamayı doğrudan etkileyen konular.

Dipnot: herkes wordpress kullanır ama etkin biçimde wordpress kullanan kişi sayısı çok azdır.
En basit bir örnek vereyim. Kimi etikete veya kategorilere meta dag description ekler bu sayfalar sıralamada güzel yere oturur, hit akar.

Bunları bilmeyenler wordpressi söver.

Wordpress olsun tema olsun kodlar olsun çok ince ama etkili konulardır.

İyi çalışmalar
Googlenin temalar hakkında şok geçirebileceğin bir site söyleyim sana film izle yaz birinci sıradakinin titlelerine alt sayfa metalarına bak bi ne görceksin. bizde burda kendimizi yırtalım.