" 10 TL altı logo yapan kişileri gördüğünüzde rapor edin " diyerek konuyu kapatmak isterdim. Fakat bende kısa bir açıklama yapacağım.

Makale yazarı arkadaşlar, " Makale alt limiti gelsin, emeklerimiz yeniliyor " dediler ve makale alt limiti konuldu. Logo yapan arkadaşlar " Logo alt limiti getirilsin " denildi ve getirildi.

500 TL'lik bir siteyi 100 TL ye satan birine, site satış işi yapanlar kızdı.
Tanıtım yazısı satanlar, 5 TL'ye tanıtım yazısı satanlara kızdı.
Link satanlar, 5 TL'ye link satanlara kızdı.
Script, tema satanlar, 20 TL'ye script, tema satanlara kızdı.
Reklam satanlar, 5 TL'ye reklam satanlara kızdı.

Bu böyle uzar gider. Görüldüğü gibi herkes şikayetçi. Fakat bu satış yapan arkadaşların birçoğu, diğer ürünlerden alırken en ucuzunu arıyorlar. Yani sadece kendi alanlarıyla ilgili düzenleme yapılmasını istiyorlar. Satıcı iken düzenleme yapılsın. Ama alıcı iken gerek yok. ( Genelleme yapmıyorum. Sadece bu düşüncede olan arkadaşlar için yazıyorum)

Nike firması 500 TL'ye ayakkabı satıyor. Gidip 10 TL'ye satılan Abidik gubidik markasına kızıyor mu ?

Benim 30 tane sitem var. Her biri için 50 TL versem, 1500 TL eder. Kusura bakmayın ben bu kadar zengin değilim. Eğer sitelerimden iyi para kazanıyorsam, yüksek ziyaretçi sayım varsa, zaten en kaliteli kişiyi seçmeye çalışırım.

Herkes empati kurarark düşünsün. Hep bana hep bana olmaz. Küçümsediğiniz liseli kardeşlerimizin yaz aylarında harçlıklarını çıkarmaları neden size çok geldi ? Onlarda sizler gibi 50-100 TL'den satsalar, kim gidip onlardan logo alacak ?

Daha fazla uzatmak istemiyorum. Herkes kendi işine baksın arkadaşlar. Zaruri durumlarda gerekli müdahaleleri yapıyoruz zaten. Ama fazlasını beklemeyin. Adaletli olmak zorundayız. Alıcıyı da satıcıyı da düşünmemiz gerekiyor.

@axakal; , bir daha bu bölüme bu tarz konu açarsanız uzaklaştırma cezası vereceğim. Varsa bir şikayetiniz, şikayetim var kategorisine uygun bir şekilde açın konunuzu. Hayırlı geceler.