Hala insanları küçümsüyorsunuz,bakın kişinin yeteneği bilgisi üyelik günüyle v.s tartılmaz.Böyle ufak detaylara takılmayın.Üyelik tarihi ve itrader tabi ki önemli ama siz sırf bu yüzden kişi elerseniz hata yaparsınız.
Siz böyle detaylara takıla durun ... Ben ne kadar eski üyeler gördüm bir şeyden anladıkları yok.Logo yaparken illustrator size r10'da kaç günlük üyesiniz diye sormuyor,sizden üretim ve yetenek beklıyor.
İnsanları küçük görmüyorum ki güzel kardeşim

Bir insan ile ticaret yapacak isen onun geçmişine ne iş yaptığına nasıl çalıştığına bakarsın buradaki olay kullanıcının özellikle trade puanıdır ve yorumlarıdır daha sonra yaptığı referanslar ve çalışma şeklidir. Bunlar detay değil asıl olan şeylerdir ben senin abin baban ailen arkadaşın değilim ki kaç yıldır bu iş ile uğraşıyorsun ne bileyim ? Üretim ve yeteneğin olabilmesi için bir takım birikimin olması gerekirir. Sen burada yenisin insanlardan birşeyler öğreneceğine üste çıkmak seni haklı yapmaz dilersen 1 TL'lik iş yap ama burada 1000 tane adam var ve bu 1000 tane adam para kazanmak için ter döküyor, gözlerini yoruyor, ekmeğini kazanmaya çalışıyor.. sen ise 5 tl logo yaparım piyasayı alt üst ederim banane 100 tane müşteri gele 500 tl kafadan alırım diyorsun.. Sen 1000 tane adam ile dalga geçiyorsun ! Ben mi seninle dalga geçiyorum sen mi onu bi tartman lazım