bizdeki her şeyi tedavi ettiğini ilan eden ancak bişeye yaramayan ilacımtrak şeylere benzemiş.
yürüyemeyen adamı yürütüyor körü gördürüyor şeker hastasını bile tedavi etmiş.ne diyim hayırlısı

)
.hocam sigaranın 2 çeşit bağımlılığı vardır biri psikolojik biri ise fizyolojik.
fizyolojik bağımlılık için ilaçlar vs var ama psikolojik bağımlılık ise daha zor olabilir.tavsiyem kafanız sakinken bırakmayın yoksa bir sıkıntıda tekrar başlarsınız.belki sigaradan önce farklı şeyleri de bırakmayı deneyebilirsiniz ekmektir şekerdir vs böylece bir şeye olan psikolojik bağımlılığnızı kırma durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
ha ben sigara içiyormuyum yok içmiyorum ama sigara içer ve sürekli bırakmayı deneyen bir çok arkdaşım var(herkes gibi),ama çoğu kafası rahatken bırakıyor sonra sınavlr düşük gelince yok okulum uzadı bilmem ne sitrse girip tekrar başlıyor.onun için böyle çok sitresli zamanda denemek lazım bence
O kadarını bilmem ilgi çeksin diye yabancı video ekledim, zaten kendimize hiç güvenimiz olmadığı için

Ben tekniği denedim zaten eskiden beri kullanılıyor. Türkçe videolarını izleyebilir arkadaş, örneğin hayvan fobisi olanların fobilerini bir kaç dakikada neredeyse tümden yok ediyorlar. Sonuç olarak işin içerisinde bilimsellik mevcut. Hani çinliler belli basınç noktalarına bastırıyorlar bu teknik onun daha yalın hali. Denemeden bilemeyiz değil mi? Yüzlerce lira ilaçlara para verip beynimizin kimyasıyla uğraşmak yerine elimizde olanları denemek daha yararlıdır. Belkide etkisi olmasa bile arkadaş uyguladıktan sonra plasebo etkisi ile bırakacak

Ama zaten denemesem paylaşmazdım, daha öncede konu açmıştım ilgilenen olmadığı için sildim. Şimdi sigara içiyor muyum? Evet içiyorum ancak tekniği uygulamıyorum sırf bırakmamak için

Bence herkeste işe yaramasa da muhakkak başarılı olan arkadaşlar çıkacaktır. Denemesi bedava ne diyeyim. Uzun videolar da eklerdim ama hepsi boş çünkü hepsinde iş sende bitiyor, ama bu yöntemde daha az irade ile beyninizde ki içme isteğini azaltabiliyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13:24 -->-> Daha önceki mesaj 00:09:00 --
Hah ben söylüyorum ben yapmıyorum

Tam sigara yakacaktım 30 saniye uyguladım tekniği. Görelim bakalım bırakabilecek miyim.