aHm3t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu zihniyet buralarda devam ettiği sürece kusura bakmasın Tasarım Yarışmaları bölümü nasıl öldü ise sıra burada.

Müşteri algıda zayıf zaten günümüzde dışarı cıktığında bi yemek yemek bile 50 liradan aşşağı tutmuyor sen kalkıp ilk okul cocuguna verilen 5 TL yi Logo Tasarımına değerine biçiyorsun bu kadar mı ucuz bu platform ?

Kimse ego tatmin etmiyor herkes ekmeğini kazanmanın derdinde 10 gün üye olup Grafikerim diye geçindikleri için insanlar tepkili

1 ay içerisinde 2 tane resim üzerine font atıp yazı yazan lisansız Photoshop kullanan zihniyet Serbest Ticaret ve Rekabetten bahsediyor işin trajikomik yanı Rekabetin para ile alakası olmadığını halen öğrenemediği..
Hala insanları küçümsüyorsunuz,bakın kişinin yeteneği bilgisi üyelik günüyle v.s tartılmaz.Böyle ufak detaylara takılmayın.Üyelik tarihi ve itrader tabi ki önemli ama siz sırf bu yüzden kişi elerseniz hata yaparsınız.
Siz böyle detaylara takıla durun ... Ben ne kadar eski üyeler gördüm bir şeyden anladıkları yok.Logo yaparken illustrator size r10'da kaç günlük üyesiniz diye sormuyor,sizden üretim ve yetenek beklıyor.