Arkadaşlar ilk defa bir sitem oldu (haber sitesi) açılalı daha 4 gün oldu, kendi ellerimle özgün özgün haber girdim (50 ye yakın), tüm sözlüklerden ve 200k twitter 120k face hesabımdan, sitede yayınladığım haberleride paylasıyodum.
Bugün sabah dün geceden gözüme kestirdigim 3 haberi yayınlamak için girdim sitemde bu yazıyor. This Account Has Been Suspended
Ne yapmalıyım ben simdi hostingciyle alakalı sanırımda durduk yere daha 5. gün niye banladı ki beni?
Sitemdeki saatlerce uğraşıp girdiğim haberler yok mu olucak açıldığında?
Korkmanızı gerektirecek bir konu yok. Yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi çeşitli nedenleri var hosting firmanız yardımcı olacaktır.
Cpu aşımından olabilir.Saglam host firmalarıyla çalışın. Hit dayanamamış site patlamış
Şimdi burada direk hosting firmalarına laf atmamak gerekir. Yüksek hitli bir siteniz var ama siz gidip de 10 liralık hosting kullanır iseniz doğal olarak çalışmaz. Her firmanın da kendine ait belirlediği CPU oranı vardır.
geçenlerde de spam mail yüzünden benim blog kapatıldı ama ne spam yaptım ne de yapmasından anlarım
Mail hesaplarınızın şifresini değiştirmenizi öneririm genellikle mail hesapları ele geçirilip sizin sunucunuz üzerinden toplu mail gönderimi yapılıyor olabilir.
Limitsiz bandwidth olan bir host kullanmanız gerekiyor anlaşılan

Günlük tekil ve çoğul hitiniz kaç k ?
Siteye saldırı gelmesi ve bu saldırılar nedeni ile CPU kasması yüzünden yüzünden hesap durdurulmuşta olabilir.
Sadece limitsiz trafik yeterli olmaz. Eğer CPU aşımı var ise herhangi bir cache eklentisi kullanılmalı ve yazılımın da optimize edilmesi gerekiyor.