Konuya bakmayı unutmuşum kusura bakmayın.Alıntı yapınca farkettim.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim o halde 1 haftada 5000 yapmış oluyoruz gerçekten dikkat etmemiştim alıntı yaptığım yerdeki başlığa göre konuyu açmıştım.4 haftada 20.000 = 20$ = 40

yapıyorsa aylık 9$'a premium alınsa 40.000 puan = 40$ = 80

civarı premiuma 9$ gitse 31$ = 62

vds kullanan arkadaşlar için iyi değil mi ?
premium tabiki iyi ama ilk kullananlar kazanç sağlamadan almalarını tavsiye etmiyorum biraz kazanç yaptıktan sonra alabilirler
ek olarak aylık en ucuz VDS 30TL desek
40TL kazanıyorlar zaten 1 ayda 30TL si VDS ye gidicek 10TL kalıyor onla premium bile alamıyosun 8 9 TL de cepten çıkıcak yine kaar etmiş değilsin
+ 2. ay premium aldığın için 1 ayda 80TL yapıcaksın
80 - 30 - 9$ ( 19.5TL ) = 30,5TL kazanç

yani günlük 1TL den sayılcak 1 ay aylık 30TL kazanıcaksınız size tavsiyem eğer evde fazladan leptop veya ek pc varsa onda farklı ip adresi olmak şartı ile bir kendi bilgisayarınızda bir onda açarsanız VDS parası ödemeden min 60TL kaar edebilirsiniz

premiumlu
2 bilgisayarlada açarsanız kaarınız 120TL olacaktır premiumlu olmak şartıyla aslında 160TL olucak ama 19 ama 20 diyelim 20 şer TL toplamda 2 pc için 40TL premium a gidiceği için 120TL kazancınız olucaktır

ben hem normal bilgisayarımda
hemde windows sunucum da kullanıyorum farklı üyelik farklı isimde paypal ile

böylelikle premium almasam bile aylık kazancım min 50 60TL arasına geliyor

yine kaar ediyorum ama istesem premium alıp bunu katlayabilirim bide VDS Ücreti vermesem daha iyi olurdu