Merhaba League of legends daha türkiyede yokken takım kurmuş esl maçlarında yer almış ve yakın arkadaşlarımın şuanda HWAda olanlarda dahil olmak üzere size kendi bilgilerimipaylaşmak istiyorum en başta lol adına konuşucam ama her oyunda bu aynıdır şimdi demişsinizki takım arıyorm zaten bu olayda en büyük sıkıntı odur takım takım yoksa bir hiçsinizdir bu yüzden sözleşme olmadan işi ciddiye almadan hiç girmeyin derimki şuan 1 den fazla oyuna girmişssiniz ama bu işler başlarda 1 den fazla oyunla olmuyor malesef bir bugün hwa dediğiniz takım nerdeyse her gün 4-5 oyun takımca oyun atıyorlar ki onların bile eksikleri var bu işin takımla uğraşması gerekeni var sponsorlarla anlaşması gerekeni var durmadan turnuvaları takip eden birisine ihtiyaç var varda var aslında olayların görüldüğü kadar kolay olmadığını anlatmak istiyorum
Benim projem böyle büyük bir şey değil. Burada biraz kendimi geliştireceğim en azından 1 yıl belli bir takımım olsun. Taktiklerim gelişince farklı yerlere başvuracağım, eğer takım iyi olursa başarılı olursak bir şekilde takımımızı yenileriz.[CS:GO}
LoL için birz daha beklemek lazım oturmuş bir sistem yok. Ben Cs:GO'yu ayarlamaya çalışıyorum.