Merhabalar.
Uzun bir süredir masaüstü programcılık ve veritabanı yönetim sistemleri üzerine çalışmaktayım. Bu forumuda 2007'den beri takip etmekteyim. Bu süreçte gerek forum içerisinde, gerekse forum dışında birçok projeyi layıkıyla bitirdim. Benim için önce müşteri memnuniyeti gelmektedir. Zaten müşterilerimde bunu bilir ve eminimki konu altına yorumlarını eksik etmeyeceklerdir.

Tecrübe Alanlarım:
- C# Programlama Dili
- MsSQL, MySql, Oracle, Access, Firebird, Sqlite vs. Veritabanları ve Yönetimi
- Windows Server 2003+Arası Server Yönetimi
- İsteğe Göre DevExpress vb. Bilişenler

Yapılabilecek İşler:
- Müşteri, Stok, Envater, İş vs.. Takip Programları
- Seri Port veya USB Port Üzerinden Bilgi Okuma/Gönderme Programları
- Cihaz Otomasyon Programları
- Web Spider vs Tarzı programlar
- Kişisel Özel İşler
- Ödevler

Yapılmayacak İşler:
- Keylogger vb.
- Kişi / Kuruluşlara Zarar Verecek Yazılımlar
- vb..

Çalışma Şeklimiz:
- Forum üzerinden irtibata geçildikten sonra programın detaylarını forum üzerinden yada telefonla, anlatarak yada örnek program göstererek açık ve net bir şekilde bilgi verirsiniz.
- Benim program hakkındaki soracağım olası ayrıntıları konuşuruz.
- Tahmini yapılacak bir süre belirtirim.
- Programın ücretinin büyüklüğüne göre bazen cüzi bir miktarda ön ödeme alırım.
- Programını bitirince Uzak Masaüstü Programları ile (Ammyy Admin, Teamviewer vs..) programınızı gösteririm.
- Eksik gördüğünüz yada Eklenmesini istediğiniz birşey varsa tamamlarız.
- Programın son haline onay verirsiniz.
- Ücretin kalanını alıp programı teslim ederim.
- İş sonrasında desteğimi devam ettiririm.

Not: Hiçbir programımız (Ç)alıntı kodlar ile yapılmamaktadır. Hepsi sıfırdan isteğinize özel şekilde kodlanmaktadır. Program pazarlığı yapıldıktan sonra istenilen extra özelliklere, extra ücret istenecektir.

İletişim:
- Forum Üzerinden Özel Mesaj ile (Tercihen)
- Mail Yolu ile : aeguven@aeguven.com
- İletişim Formu ile : http://www.aeguven.com/iletisim
- Konu altına yazarak

Şimdiden konuyu okuyan arkadaşlara Teşekkür ederim.

MUTLU MÜŞTERİ YORUMLARI
truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş istediğim gibi bir program yazmıştır çok teşekkür ederim
kaaxe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgili bir arkadaş kendisiyle defalarca çalıştık fazlasıyla yardımı oldu. kendisine bir kere daha teşekkür ederim..
Rawnos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma fırsatımız oldu ve verdiği hizmet anlayış ve yakınlığından memnun kaldım.teşekkürler herşey için
badboy_ercu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa verilen iş sorunsuz tamamlanmıştır.Karşıya yaklaşımı, içtenliği ve verdiği hizmet sorunsuz.Kendisine teşekkür ederim.
KSyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile çalışma yapıldı işini zamanında önce teslim etti herşey istediğimden daha iyi oldu. Çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. İyi forumlar.
Rawnos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeniden çalışma fırsatımız oldu istenen desteği ve işlemleri tamamladı teşekkür ederim çalışılması gerekilen bir kişi.
okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verilen işi sorunsuz kısa zamanda teslim aldım.Yeni uygulamalar için tekrar çalışıcaz inşallah..
Verdiği destekten dolayı da teşekkür ederim..
hissizadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istediğimiz yazılımı kısa süre içinde hazırladı ve bu süreçte devamlı iletişim halinde idik. O nedenle her konuda her an görüşebildiğimiz gibi son derece ilgili, profesyonelce ve en önemlisi samimi bir yaklaşım gösterdiği için kendisine çok teşekkür etmek istiyorum.

Bundan sonra ihtiyaç olursa yine kendisi ile çalışmak isterim ve gönül rahatlığı ile de herkese tavsiye edebilirim.
freespinsgratis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
is teslim alindi. herkese tavsiye ederim kendisini.
kanpani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isteğimize uygun program hızlıca yapılıp teslim edildi.Tereddütsüz çalışabilirsiniz.
RHX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı, güvenilir, zamanında teslim ve sohbeti iyi bir arkadaş. Elinize sağlık güzel bir iş çıkartıldı.
eballi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolsun tüm kıllıklarıma dayandı ve sağlam bir iş çıkardı... Çok ama çok teşekkürler
maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
C# Proje yaptırıldı.
sonokey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa iş verildi hızlı ve sorunsuz bır sekılde teslım ettı
hasanalicolak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program yazdırıldı tecrübe ve profesyonel arkadaş. Program işlerini düşünmeden yaptırabilirsiniz.
Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program yazdırıldı, hızlı çalışan ve işi söz verdiği saatte teslim eden insan bu vakitte nadir bulunur

UnixCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kendisi ile sürekli c# üzerinden özel projelerimiz için çalışıyoruz. Gerek bilgisi gerekse yönlendirmeleri ile güvenebileceğimiz bir abimiz.

Not : Aman diyip soğuk havalarda camı açık bırakma grip olursun canım abim
Revexserv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program yazdırmak için tanıştık @ObreuS'la. Sağolsun bütün işimizi 4 4'lük halletti. Kendi işi olsa belki üzerine bu kadar titremezdi. Güzel bir program iyi bir dost kazandım. Gözüm kapalı tüm işlerimi teslim eder arkama yaslanırım.
FR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa gözünüz kapalı iş verebilirsiniz, sorunsuz programı teslim etti. İlgisinden dolayıda teşekkür ederim. İşini seven bir arkadaş.
SMDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam istediğim gibi bir uygulama yaptı arkadaş eline koluna sağlık işinde gayet iyi birisi
KBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işini laikiyle yerine getiriyor. Hızlı ve temiz iş cıkarttı teşekkürler.
KBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar Çalışıldı. Teşekkürler.
YarenMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika Hizmet Verdi Konu icindeki Butun Yazdıklarının Arkasinda Durdu tşklr Emeklerin icin
CemaLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa bi iş verdim zamanında teslim ve istediğim gibi

Teşekkürler,
Ownl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin erbabı, gözünüz kapalı iş verebilirsiniz. Teşekkür ediyorum kendisine.
Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğim işi, hızlı zamanında ve bana da yön göstererek teslim etti. Teşekkürler.
selamiyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla Güzel Bir Alışveriş Yaptık. Kafamdaki Fikirlerimi Söyledim Sağolsun Daha Fazlasını Yaparaktan İşi Teslim Etti Ve Herhangi Bir Sorun Sıkıntı Çıkmadı. Verdiği Destekten Dolayı Teşekkürler..
Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masa üstü program yaptırıldı zamanından önce teslim edildi herşey dört dörtlük kendiside öyle çok teşekkür ederim devamı olucak inşallah kardeşim hayırlı işler.
Volter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masaüstü uygulama yazdırıldı. Hızlı işlem ve anlayışı için teşekkür ederim.
selamiyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla İkinci İşimizide Yaptık Tekrardan 0 Sıkıntı 0 Sorun Tavsiye Ederim
bayrambayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda gördüğüm en hızlı iş teslimatıydı ellerine sağlık dostum
synk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi niyetli, çalışkan ve belli ki işini de seven biri. Kesinlikle tavsiye ederim.
kkorayank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
masa üstü program için tşk ler.
DRYBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli çok çoookk çokkk tavsiye ederim başarılar
FatalCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla anlaştık masaüstü uygulama konusunda kısa sürede profesyonel bir şekilde yapıp teslim etti tekrar teşekkürler.
yilmazeren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makalesavar Programı Hazırlanmıştır. Kalan Ödeme Yapıldı. Program Teslim Edilmiştir Teşekkürler.
ataykadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı bir şekilde işi teslim etti. Sınav programı yazıldı. İşinde iyi bir arkadaş A+
synk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ali Erhan ile sürekli çalışıyoruz özellikle işi bitirdikten sonra desteğini esirgemiyor. Çok teşekkür ederiz.
TUTU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
masa üstü program yazdırdım kendisine 2.kez çalışmış olduk gayet hızlı ve pratik program yaptı sağolsun çok ilgili.
LORDD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samimi, ilgili ve yorumlayıcı bir arkadaş, ilk çalışmamızı güzelce tamamladık.
Başarılar dilerim.
utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işimi çok kısa bir süre içerisinde halletti. Hızlı teslimat ve düzgün iş için teşekkür ederim
arkadaş işinde gayet başarılı çok kısa bir sürede isteğimi halletti teşekkür ederim.
EfeBaba1426 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Herkese Merhabalar, Aslında ilk mesajı ayzanlardan olmak isterdim ama tüm mesajları okuyup Üstad'ın hakkında bişeyler yazmayı daha uygun gördüm.

Kendisi ile bir proje konusunda anlaşma sağladık. Başlangıçta biribirimizi tanımamamıza rağmen niye bilmiyorum güzel bir güven ortamı sağlandı aramızda. Gerek samimi konuşması gerekse yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının(ben daha ona denk gelmedim) gayet net bir şekidle farkında olması, benimde karşılığında yaptıracağım işin ne olduğunu net bir şekilde bilmem aramızda güzel bir sürecin geçmesine sebep oldu. Üstad diyorum kendisine çünkü hakikatten işinin ehli. Yazdığı hiçbir kod kesinlikle kendi eseri her satırında ayrı ayrı emeği var. Yaklaşık olarak diyelim 5bin küsür TL lik bir alışverişimiz oldu ki inşaallah daha da devam edeceğiz. Zerre kadar güvensizlik göremeyeceğiniz işinin arkasında olan biridir. Her Türlü Kefilim... Özelden isteyen olursa numaramı göndereyim ne isterseniz sorun Üstad'ım hakkında... Allah kendisinden razı olsun...
Tolkien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok yazılımcının tam anlamıyla yapmayı beceremediği bir masaüstü uygulamayı kendisi sorunsuzca teslim etti. İlgili alaka için teşekkür ederim.
ColoxDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güya yarın teslim edecekti meğer beni kandırıyormuş 3 -4 saatte bitirdi. Keşke bütün yazılımcılar Ali Hocam gibi olsa.. Teşekkür Dostum. Benim için çok acil ve önemli olan programı kısa sürede yaptığın için...
utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önceden barkod yazılımı yaptırdım. İlgili ve işini çok düzgün yapan bir arkadaş
mean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım teslim alınmıştır.Kendisine teşekkür ediyorum.
bemonth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
c# masaüstü program yazdırıldı, arkadaş gayet ilgili ve başarılı bir şekilde işlemimizi halletti. sorunsuz ticaret gerçekleşti. Öneririm herkese
ali hocama ikinci programı yaptırdım sağolsun hemen yardımcı oldu. Projeyi anlatın gözünüz arkada kalmasın.
kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden bir adet program istedim , 2 saat içerisinde teslim etti. İşinin ustası
skyajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet yazılım yaptırıldı. Sorunsuz ve hızlı bir çalışma oldu.
gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program yazdırıldı. Teşekkürler
^FB-DeViL^ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım siparişi verildi ve çok kısa sürede teslim alındı. İlgili ve profesyonel birisi. Tekrar teşekkürler.
Arkadaş işinde son derece başarılıdır. Bu zamana kadar verdiğim tüm işleri sorunsuz bir şekilde yapıp teslim etmiştir. İş teslimi sonrasında bile aradan 5-6 ay geçmesine rağmen yardımcı olmuştur. Teşekkür ederim kendisine
Onatasarlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa program yaptırıldı çok hızlı ve güvenilir teşekkür ederim
Birçok program yaptırıldı sorunsuz güvenilir işinde başarılı bir arkadaşımız..
işini bilen arkadaş 3-4 tane program yaptırdım android ve pc için hepsini gözü kapalı teslim etti daha sonrada destek verdi sağol kardeş
UnixCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kendisi ile bir çok zaman çalışma fırsatımız oldu. En son işimizde web servisler üzerinden takip ve yazdırma programları yapıldı. Üstünede güzel bir lisanslama ve güncelleme sistemi ile başarılı bir şekilde iş tamamladı. Kesinlikle çalışmanızı öneririm. Hayırlı işler.
OsmanMeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istenilen işi üstüne katarak beklenilenin cok üzerinde cok titiz ve cok ilgili bir sekilde tamamlamıştır. herşey için buradan da tesekkur ediyorum.
UzhanBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı işinde hızlı gayette anlayışlı biri teşekkürlr
TuncerMehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı ve ilgili arkadaş istediğim projeyi hemen yaptı ve sorunsuz bir şekilde teslim etti.
2. program yazdırıldı teşekkür ederim.
Yıllardır bütün programlarımı ali hocam yapar, ben sadece ihtiyacım olanı 3-5 cümle ile belirtirim geri kalan bütün herşeyini kendisi ekler, çıkartır ve yazar
Belki bu 20 program oldu sorunsuz şekilde.
işinde uzman adam allah razı olsun tum sorunlarıma çare buluyor.
Dolandırılmamak için istediğinizi almak için bu adamla çalışın.
Ali Hocama sanırım 20. program yazdırmam. Her birinde ne fiyatı nede kurgusal hataları düzeltmede 1 kere bile ağzını açıp itiraz etmedi. Cansın
yetgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program yazdırıldı. Çok ilgili bir arkadaş, söylediği vakitten önce teslim etti ve herhangi bir sorun yaşamadık. İlgisinden ve hızından dolayı kendisine teşekkür, çalışmayı düşünenlere tavsiye ederim.