mutluolmakicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu anda üzerimde ilişki alakalı hiç bir şey yok. sadece içime oturan benim bu karakterim. bu karakterimi değiştirmek istiyorum. çünkü; herkese karşı böyleyim. Nasıl yapabilirim. Okul okumadım, askere gidicem yakın zamanda.. Askere gittiğimde düzelir miyim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:19:29 -->-> Daha önceki mesaj 11:15:07 --

Bu canımı sıkıyor işte hemen saydırıyorum, ilişki boyunca yaptığı hataları, hoşuma gitmeyen hareketlerimi. ilişki bittiği zaman susayım diyorum. ama olmuyor. rahatlamam gerekiyor çünkü. daha önce çıktıgım kızlar oldu. sessiz olduğum zamanlar oldu fakat geçmişte yine bu yaptıklarımı yaptığım da oldu. normal şeyler mi bunlar. ben mi çok abartıyorum? inan sevdiği zaman mı böyle yapıyor

burcum koç
Şuan bu psikolojini özgür olduğun halde atlatmayı başaramıyorsan,askerde hiç atlatamayacağın gibi daha da kötü olursun buna emin ol.

Kendine hobiler edin.Balık tutmak gibi,sahil kenarında oturup kahveni yudumla güzel bir müzik eşliğinde.Haftasonlarını değerlendir.Kamp kurmaya git.Yeni yerler keşif et vs.