Arkadaşlar öncelikle sıralama kaybı ile ilgili birçok konu açıldığını farkındayım birçoğunuda okudum ancak, benim konumun biraz daha farklı olduğu düşüncesindeyim.
Yeni başlayacak olan bir dizinin en uygun domaini bende, ve siteye 20 gündür dizi ile alakalı mantıklı okuyucuyu tatmin eden yazılar ve resimler paylaşıyorum öyleki bir hafta önce tam kelimede 1.sayfa 1.sıraya kadar çıktık ve dün geceye kadar da herşey normaldi, rakibimde 2.sayfa'da gidip geliyordu, ancak dün bir IP değişikliği yaptım ve bugün sabah baktğımda sitem tüm kelimelerde kayboldu.Bu kayboluşun nedeni ne olabilir, IP değişikliği nedeni ile olduğunu düşünmeye çalışıyorum fakat rakibim'de şuan benim yer aldığım hiçbir sıralamada yer almıyor.
Ne yapmalıyız ben içerik girmeye devam edeceğim, ancak bu noktadan itibaren özellikle yapılması gereken şeyler nelerdir, sandbox olduğunu düşünmek istemiyorum çünkü hiçbir link tanıtım vs. çalışması yaptırmadım.
Düşüncelerinizi yorumlarınızı ve mümkünse uzman arkadaşların desteğini bekliyorum.
Saygılar.
Bu tür bir sorun yaşıyorsan ip değişikliğinden dolayı Dns sorunları oluşabiliyor Google bot sitenize girip erişemediğinde sıralamada gerilemelerde olması münkün. Webmaster tools dns hatası varmı kontrol edin.