MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim bu anlattığın herşey karakteristik özelliğin.Canımı yakanın canını yakarım mantığı kulağından girmiş,beyninden süzülmüş şimdide midene oturmuş.
6 aydan bahsediyoruz burada.6 yıl desen eyvallah derim ter kokusuna bile aşık olmuşsundur derim.
6 aylık bir ilişki ne kadar güzel,iyi olursa olsun ki ben öyle bir ilişki görmedim genel olarak,en fazla 3 günde atarsın üzerinden.Kendini unutucam edicem diye tribe sokmazsanız ortada problem kalmıyor.
şu anda üzerimde ilişki alakalı hiç bir şey yok. sadece içime oturan benim bu karakterim. bu karakterimi değiştirmek istiyorum. çünkü; herkese karşı böyleyim. Nasıl yapabilirim. Okul okumadım, askere gidicem yakın zamanda.. Askere gittiğimde düzelir miyim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:19:29 -->-> Daha önceki mesaj 11:15:07 --

project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abim doğrusunu yapıyorsun kızdığın zaman bir kız sana trip atıyorsa salat surat yapıyorsa zaten olmaz .örnek vereyim iş yerinde en kıdemlilelere bak muhakakak patronla kavga yaşamış tiplerdir.Bunun adıda sadakattır.Adam ufak bir kavgada gitmemiş işine sahip çıkmıştır.Burcun ya boğa yada oğlaktır bence.Bende sen gibiyim ayakkabı alsana diye yalvaran kızın ertesi gün aramadığını veya ayın sadece sonunda avea smsi bitince aradığını bilirim yüzünü de söyledim"hayatta çok kadın gördüm birileri zarfla alır,birileri malıyla alır" diye ağladı durdu içim acıdıysa namerdim.En doğrusunu yapıyorsun.
Bu canımı sıkıyor işte hemen saydırıyorum, ilişki boyunca yaptığı hataları, hoşuma gitmeyen hareketlerimi. ilişki bittiği zaman susayım diyorum. ama olmuyor. rahatlamam gerekiyor çünkü. daha önce çıktıgım kızlar oldu. sessiz olduğum zamanlar oldu fakat geçmişte yine bu yaptıklarımı yaptığım da oldu. normal şeyler mi bunlar. ben mi çok abartıyorum? inan sevdiği zaman mı böyle yapıyor

burcum koç