ben burada sevgilimden ayrıldım ne zaman gçer demiyorum. KALP KIRIYORUM, ÇOK SİNİRLİYİM, BİR ŞEY OLDUĞUNDA HAKRET EDİYORUM böyle birisi olmak istemiyorum diyorum. içeriği okusana be kardeş. görmüyor musun? başlığa onu yazdım sadece.
kardeş sorun kız değil. bir ilişki bitince hadi eywallah deyip gitmek istiyorum. bana saygısızlık yapıldıkca bende yapıyorum. karşı taraf bana hakaret ediyor, kusurlarımı sayıyorsa bende yapıyorum. ya da geçmiş konuları açıyorum. bir şekilde kırıyorum o insanı. bunu yapmak istemiyorum
abim doğrusunu yapıyorsun kızdığın zaman bir kız sana trip atıyorsa salat surat yapıyorsa zaten olmaz .örnek vereyim iş yerinde en kıdemlilelere bak muhakakak patronla kavga yaşamış tiplerdir.Bunun adıda sadakattır.Adam ufak bir kavgada gitmemiş işine sahip çıkmıştır.Burcun ya boğa yada oğlaktır bence.Bende sen gibiyim ayakkabı alsana diye yalvaran kızın ertesi gün aramadığını veya ayın sadece sonunda avea smsi bitince aradığını bilirim yüzünü de söyledim"
hayatta çok kadın gördüm birileri zarfla alır,birileri malıyla alır" diye ağladı durdu içim acıdıysa namerdim.En doğrusunu yapıyorsun.