DevilTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Konuyu baltalamak gibi olmasın belirtmeniz için yazıyorum

Normal Bir Forever Auto Hits üyesi Günlük Yani 24 Saat içerisinde
Kazandığı dakikanın %50 sini alabiliyor %50 si ise kesiliyor yani yok oluyor
misal 1 Günde yani 24 saat te 1440 dakika vardır size 24 saatte sadece 720 dakikası işleniyor yani normalde 24 saatte 1440 dakikanın 1440 ı işlense tam 3.5 günde 5 bin dakika yapıyorsunuz. ve $5 alıyorsunuz
fakat normal bir üye 3.5 günde 5 binin yarısını yani 2.5 bin dakika yapabiliyor yani 5 dolar ı almak için tam 7 gün 1 hafta bilgisayarda sistemi açık bırakıyor

not : sisteme ilk üye olduğunuzda 3 günlük premium verilir 3 gün içinde kazandığınız tüm dakikalar %50 kesilmeden hesabınıza yansır mesela 24 saatin 1440 ı da hesabınıza yansır.

yani velhasıl 3.5 günde 5 bin dakika yapıp 5$ almanız için $9 değerinde 1 aylık premium üyelik satın almanız gerekmektedir premium üyelik size %100 dakika verir yani %50 kesilme v.s olmaz fakat her ay 9$ verilmek zorunda ama yine kazandığınızın yarısı premium a gidiceği için tavsiye etmiyorum premium almanızı

5 bin dakika 5$ kazanın başlığını 10 bin dakikada 5$ kazanın yaparak düzeltmen daha mantıklı olucaktır konuyu açan kardeşim doğru bilgilendirme yapalım lütfen
Konuya bakmayı unutmuşum kusura bakmayın.Alıntı yapınca farkettim.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim o halde 1 haftada 5000 yapmış oluyoruz gerçekten dikkat etmemiştim alıntı yaptığım yerdeki başlığa göre konuyu açmıştım.4 haftada 20.000 = 20$ = 40 yapıyorsa aylık 9$'a premium alınsa 40.000 puan = 40$ = 80 civarı premiuma 9$ gitse 31$ = 62 vds kullanan arkadaşlar için iyi değil mi ?