atary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi gördüm de corsa desem küfür eder misiniz ? yok yok şaka ama corsa da güzelmiş hayırlı olsun mini de tatlı
Corsaya bakmaya gittim, yakından hep taş izleri, hor kullanılmış bir araba v.s gibi duruyor. Yani resimlerdeki gibi değil. İkinci elide zayıf. İçime sinmedi gerçi.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiesta düşündün mü hiç 35.000'e güzel 2012 1.4 TDI fiestalar var
Fiesta düşündüm, hem çok az yakıyor hem şirin falan. Ama istediğim aslında böyle yuvarlak hatlı arabalar değil. Mesela bmw e30 kasa, veya honda civic v.s.Tabi modifiyeli. Ama geçen gün bir kaç tane araba sürdüm, bizim 2011 model corolladan inince onların yüzüne bakasım gelmedi, konfor yok. kesinlikle binilmez. Keskin hatlı arabalar hoşuma gidiyor. Fiesta, polo v.s heryere var. Alacağım mini de keskin hatlara sahip değil ama o başka birşey. O mini cooper . Cooper'da özel bir yazılım varmış, yavaşta gitsen hızlıda gitsen araba devirli gidiyormuş gibi yakıyormuş bu sebep ile hem sportif ve hızlı hemde yakıtı çok ve tasarruf yok. Basmasanız bile 12 litre civarı benzin yakıyor. Ama zaten evde dizel bir araba var, neden ikinci bir dizel araba kapıda dursun, üstelik japon malı değilken... Bu yüzden fazla yaksın, şekli ve tarzı olsun dedim cooper alıyorum. Oh be kurtuldum araba almak ne zormuş
Uçak biletini aldık bakalım hayırlısı...