abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünsene çocuğun oluyor karnında taşıyorsun 9 ay sonra besle büyüt emek ver, sonra ele yar olsun gitsin ve senden uzak olmayı tercih etsin. Evet aynısı başına gelecek bence. Olaya hep bir bakış açısı ile yaklaşılmış ve kısmen doğru ancak yaşadığın hayatı sen yönlendirmelisin başkaları değil. Korkularınla yaşamak yerine mutsuz ol daha iyi.
Komşumuzun 2 erkek çocuğu vardı ikisi de evlendi gitti, anneleri tek başına yaşıyor yapayalnız. Bu çocukların annesi hizmetçilik yaparak büyütmüştü, şimdi ne faydaları var annelerine? Karılarımız annemize zerre hizmette bulunmasın diye uzaklaştılar. Hayat müşterektir bunu unutma. İleride çocukların olacak dedesinden ninesinden neden uzak kalsın ki, onlardan da öğreneceği şeyler olacaktır.
Ah kardeşim bu anlattıklarınla ilgili anılarım var çok haklısın çok..

Arkadaşta çok pişman olacak...

Biz 9 kardeşiz.
En küçük benim , babamın bana bir lafı vardır. Oğlum bir baba 10 çocuğa bakar ama 10 çocuk bir babaya bakamaz diye. Cevap yok..

Bende 8 ay önce evlendim illa ayrı eve çıkcam dedim. Evet çıktım istediğim oldu. Ama 1 hafta içinde bunalıma girdim ailem koptu ayrıldı. Köye gitmek zorunda kaldı annem ablam. Kovarmış gibi oldu annem gittiğinde öyle bir ağladım ki hayatımda şuana kadar ağlamalarımı toplasanız bu kadar ağlamamışımdır. Baba candır ana canandır...