O hanımefendi istemez de diğeri ister mi sence? Bu devirde kira da olsa uzakta olmak ister her gelin. Evde ağzının tadı olmadıktan sonra isterse sarayda yaşasın..Arkadaşın kız arkadaşı değil tek, genel olarak her kadın uzakta olmak istiyor. İstemem ben dipdibe olacam diyen varsa 3 ay sonra onunla özel röpörtaj yapmak istiyom. Bakalım hala aynı şeyi mi düşünüyor. Arkadaş param var uzakta ev alma durumum var demiş Biz de uzaktan ev al diyoruz ve biz de aynı sorunları yaşadığımız için olsa gerenk bu konuda oldukça kararlıyız
Uzakta olmak isteyen kız bulun o zaman önce. İlk buluşmada bu konuyu dile getirin. İkinci gün kız topuk
İyimiş.Peki o halde size bir soru sormak istiyorum;evleneceğinizerkekle aynı şehirde olsanız ve onun hiç kimsesi olmasa ama güzel bir evi olsa ve önünüze 2 seçenek sunsa mesela annenizin binasının yanındaki binada kiralık bir evde oturmakmı istersiniz yoksa hiç kimsesi olmayan 50km uzaklıkta güzel bir evi olan eşinizin evindemi oturmak isterdiniz?ama içinizden geldiği gibi cevaplamanızı rica ediyorum