O hanımefendi istemez de diğeri ister mi sence? Bu devirde kira da olsa uzakta olmak ister her gelin. Evde ağzının tadı olmadıktan sonra isterse sarayda yaşasın..Arkadaşın kız arkadaşı değil tek, genel olarak her kadın uzakta olmak istiyor. İstemem ben dipdibe olacam diyen varsa 3 ay sonra onunla özel röpörtaj yapmak istiyom. Bakalım hala aynı şeyi mi düşünüyor. Arkadaş param var uzakta ev alma durumum var demiş Biz de uzaktan ev al diyoruz ve biz de aynı sorunları yaşadığımız için olsa gerenk bu konuda oldukça kararlıyız
Uzakta olmak isteyen kız bulun o zaman önce. İlk buluşmada bu konuyu dile getirin. İkinci gün kız topuk
öyle cevaplar öyle düşünceler geliyorki insanımızı anlamak çok güç,bi defa şunu anlayın arkadaşlar,konu sahibi bu konuları yaşamış ,evli arkadaşların yorumlarını istiyor,ama tam aksine herkes yorum yapabiliyor,buda çok yanlış bir durum,bizde mağaradan çıkmadık,aynı evde oturun,1930 lardaki gibi kayınvalidenin ayaklarını yıkayın demiyoruz zaten,bende ayrı ev taraftarıyım,fakat burada önemli bir ayrıntı gözden kaçıyor,bu forumda aylık 800 tl ye seve seve göbek ata ata çalışacak insanlar varken,ülkemizde karnını doyurabilmek için çok zor şartlarda çalışan insanlar varken;evleneceksin hazırda evin olacak ama yeni gelecek hanımefendi onu elinin tersiyle itecek,nerden geliyor bu lüks hayat?1 ev alabilmek için bir ömür gerekiyor,yanlış duymadınız 1 ev alabilmek için bir ömür gerekiyor,oysa bu hanfendi önyargılarını bırakıpda ;yani daha evlenmeden aynı binada olursak birbirimize gireriz hiç birşekilde anlaşamayız derse zaten düşündüğü gibi olur çünkü zaten bu durumun oluşmasına kendisini hazırlamış olur..ama uyumlu bir çift olur evleneceği insana fikirlerini belrtir;evimizin olması bzim için büyük avantaj,allah annenden babandan razı olsun bize bu evi verdikleri için,deneriz aynı binadada oluruz,ama olurda ilerde dünya hali hayatta herşey olur anlaşmazlıklar olursa evi değiştirmeyi düşünebilirmiyiz şeklinde ılımlı yaklaşılsa ne olur?bu durumda kim ne kaybeder?siz bu hayatı nekadar kolay sanıyorsunuz,adam 250-300 milyarlık ev sunacak ama hanfendi elinin tersiyle itip yok ben kendi aileme yakın olmak istiyorum şeklinde düşünürse ozaman burada ben başka şeyler ararımbence bir müddet arkadaşın babasının hediye ettiği evde oturmaları en mantıklısıdır,ilerde durumları iyi olursa kendileri kazanıpda hawaii de ev alabiliyorlarsa herkes ister ozaman en uzağada gitsinler..bu durumu açıklayan en güzel cümle;BABASI OĞLUNA BAĞ BAĞIŞLAMIŞ,AMA OĞLU BABASINA 1 SALKIM ÜZÜMÜ ÇOK GÖRMÜŞ..