Tekliflere üye olma Derken misal 1 site ekledik oraya üye olduklarında belirlenen miktar kullanıcının hesabınamı ekleniyor ? Öyleyse eklerken misal referans kazan siteleride olabilir mi ?
Hocam size şöyle anlatayım mesela, herhangi bir siteye girin mutlaka, bazı tarayıcı oyunlarının reklamını görürsünüz. Eski çağda geçenler hani. O reklama tıklayıp üye olduktan sonra üyeler gelip (bu scripti kullandığınız siteye yani sizin sitenize) üye olurken girdiği bilgileri yazıyor. Nedir kullanıcı adı, parolası, email adresi ve ip adresi. (ip adresi otomatik alınıyor) ip adresini alma sebebiniz reklam ajansından alınan reklamlara üye olan kişilerin haliyle kişisel bilgileri yerine ip adresi görünüyor. Eğer x kullanıcısı doldurduğu formda ki bilgiler doğruysa, reklam ajansının paneline yansımışsa, başarıyla üye olmuş demektir. Kendisinin bakiyesine ücreti aktarabilirsiniz. Fakat sizin dediğiniz olayı yapmak için biraz daha değiştirmek gerekiyor sistemi. O da olabilir tabi. Sonuçta siz kontrol edeceksiniz bir kişi YxY adıyla sizin referansınız olmuş o halde ona da ücreti aktarabilirsiniz.
Ayrıca yorumunuzda "hesabına mı ekleniyor?" diye sormuşsunuz. Hesaptan kastım, bu scriptte "bakiye: 10TL" şeklinde yazan bir bölüm var. Orası kullanıcının hesabı oluyor. Ödeme için istediğiniz yöntemi kullanabilirsiniz o size kalmış. Ben üye olunurken paypal adresinin yazılmasını sağladım.