Klasik kiz tripleri degil aslinda kiz arkadasiniz cok mantikli hareket etmis.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:57:41 -->-> Daha önceki mesaj 19:48:49 --
Senin ailenin yanında,yada yakınlarında tutmak istemiyor ama kendi ailesinin dibinde tutmayı çok ister,çok garip bir durum bu sorun herkesde yaşanıyor sadece sizde değil,ama aşağıdaki arkadaşın belirttiği gibi daha şimdiden ailenin yakınlarında istemiyorsa gerisini düşünemiyorum.çünkü sen gelin gitmiyorsun,o size gelin geliyor,insanlık hali yarın öbür gün annene babana birşey olsa demekki 1 bardak su vermicek..bu sorunu yaşayan herkes için diyorum..
aslında bu devirde hiç evlenmemek en iyisi ama ilk basta kendı aılene anlatamıyorsun bunu..
Cok mu cok agir konusmussunuz ve cok yanlis dusunuyorsunuz ozellikle bu "insanlık hali yarın öbür gün annene babana birşey olsa demekki 1 bardak su vermicek" cumleniz cok yanlis. Benim babaannem ile aramizda ortalama 300 km fark vardi, rahmetli babaannem kalp krizi gecirdi ve rahatsizlandi annem 2 ay boyunca bakti, altini temizledi, hastaneye goturdu, doktorlarla ugrasti, ilac saatlerini unutmadi, babannem yogun bakimdayken 15-20 gun hastane yatti. Anlayacagin o ki cok agir ve on yargili konusmussun.
Arkadasim evin ayri olmasi her zaman iyidir. Evlenecegin kiz zaten seni seviyosa, temiz kalpliyse vs. zamani gelince ananada babanada bakar. Allah simdiden mesut etsin