evlenirken eşinizin ailesi ilede evlenmiş olursunuz oda sizin ailenizi ile evlenmiş olur
çünki eşinin ana ve babası ayyaş hayırsız kardeşi ortam kızı baldızını vb. gibi bir sürü sorun olur neden derseniz
eşiniz ilerde bunlar hakkında sizden yardım istiyecektir -git al gel nolur sahip çık -borçları varmış azcık para verelim yardım edelim gibi bir sürü sorun çıkar
bu sorunlar hem sizin hemde eşiniz için geçerli

evlenmeden önce bunları göz önüne alın ve eşinizin ailesine çok dikkat edin isterseniz eşiniz dünya iyisi birisi olsun ailesi herşeyi bom *** edebilir

ev olayına gelirsek aile yanında oturmak biraz sakıncalı bir durum çünki ileride annenizin misafirleri gelecek gelininden sürekli yardım istiycek ve gelin bunalıcak
Gelin hanıma arkadaşları misafir olarak gelicek akşama kadar oturcak gelinin arkadaşları biraz dengesiz olabilir buda annenizin gözüne batar
Yani şöyle söyleyeyim anneniz zamanında kayınvalidesiyle oturmuş olabilir ve eski zaman usulüyle sert şartlar altında yaşamış olabilir saygı ve sevgisi ona göre ayrı olabilir yani zamanında kendisi ne kadar zor şartlar altında yaşadıysa gelinindende o kadar saygı isteyebilir

yinede gelin hanımı ve annenizi kendiniz iyi şekilde biliyorsunuz ikiside birbirini kaldırabilecek şekildeyse ilerde sorun çıkartmıycaksa tabikide kendi apartmanınızda oturursunuz

----
lütfen okuduklarınızı yanlış anlamayın bunlar gerçek olaylar etrafımda saydığım olaylardan senelerce çeken bir sürü insan var aynı apartmanda olmaz yakınlarda bir yerde oturursunuz her gün değilde 1-2 gün arayla görüşmüş olursunuz o kadar