Knight (NTTGAME) artık koxp satan firmalarla anlaşmalı çalışıyor. Cheat Reports kısmında yüzlerce koxp kullanan üyeyi videolu olarak bildirdim fakat 2 ay gibi bir süre CR lere bakılmayınca isyan ettim. Açtığım konuda dedim siz ortak çalışıyorsunuz gb satışlarınıda gm ler yapıyor filan. Tek bir cevap dahi vermediler Facebook ve forum hesabımdan mesaj atma yasağı almışım

İtem olayına gelirsek
Şuan en yeni açılan serverlarda bile (ardreamda)
+8 çitin set +9 md (rogue)
+8 çitin set +8 hb (warior)
+9 paper set +8 elysium (mage)
itemleri bulunuyor 35GB ye sattıkları +3 imir ring ve diğer takıları söylemiyorum bile.

Yani şuan oyuna başlayacak birisi 1gb=5tl desek
en az 50-60 gb yatırması gerekir zevk alabilmesi için yoksa bolca ölürsünüz. Buda yaklaşık 300tl filan eder.

Eskisi gibi +8 cleaver ve +7 raptor dönemi bitti oyunda zevk kalmadı. Herkes bahamut armorlarla uzaylı gibi geziniyor

Tren partyler hala mevcut bunları önlemiyorlar, ardream bosslarını chaos stone u hep tren partyler alıyor. Lupus düşürme şansınız neredeyse 0.

NPT hala mevcut ardreamda yada base de gece 3 de adamlar npt yapa yapa destan da gazimustafakemal klanı kolluk yaktılar. NTTGAME şirketide 3-5 nptciyi banlayıp göz boyaması yaptı diğerleri arada kaynasın diye.

TBL hala mevcut bildiğiniz üzre tbl oyunun kodlarıyla oynandığı zaman ortaya çıkıyor ve adam spike ı 30 metre uzaktan vuruyor.

Bunları bildirdiğimiz halde banlanmıyorlar çünkü bu playerların hepsi 3200 CASH yüklüyor. Buda NTTGAME için PARA demek.

Bu dediklerimin hepsini CR ye videolu olarak bildirmeme rağmen ben ban yedim niye banlamıyorsunuz dediğimden dolayı