ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
detayları bekliyoruz
Kullanmak isteyenlere bir kac tüyo verebilirim:

- Hic bir sekilde bir yerlerden alinti yapip, kopyalayip metin eklemeyin. Tüm yazilariniz özgün olsun. Cevirici kullanmayin.

- Ne yazayim diye düsünürseniz, türkce haber sayfalarinda ilgi cekecek haberlere bakin ve onu kendiniz ingilizceye cevirip yazin. Ben alman teknoloji sitelerinden yeni haberleri ingilizce yazarak ekliyorum.

- Twitter'e benzeyen bir sistem olustu. Anasayfada yeni eklenen mesajlar var, tikladiginizda mesaj ve gönderen görülecektir. Yildiz butonuna basarak mesaji begenebilirsiniz ve dilerseniz gönderen üyeyi takip edebilirsiniz. Böylece kendi yazdiklarinizin okunmasini saglarsiniz, cünkü diger kiside sizi takip edecektir.

- Anasayfa da cok begeni alan mesajlara girin ve begenin. O yaziyi gönderen üyeyi takip etin ve mümkünse onun da mesajlarini begenin. Karsilikli olan bir is.

- Ilginizi ceken bir mesaj da, eger bilginiz varsa, altina yorum ekleyin. Diger üyeler sizi görüp takip edecektir. Ne kadar takipciniz olursa, o kadar iyi cünkü her mesaj icin söyle bir degerlendirme var: her görüntüleme, her yorum ve her begeni 0.01$ demektir. Misal, actigim bir mesaja 60 begeni ve 4 yorum geldi. Böylece bir mesajla 0.64$ kazanmis oldum.

- Sizin mesajlarinizi begenenleri takip edin ve mesajlarini begenin.

- Etiket kullanin. Etiketler kategori gibidir. Misal: +Tech teknoloji kategorisi demektir. Mevcut kategoriler var, fakat kendinizde istediginiz kelimenin önüne "+" ekleyebilirsiniz.

Simdilik söyleyebileceklerim bu kadar. Bunun disinda dikkat etmeniz kurallar var. Kurallara cok önem veriyorlarmis.

Kisaca önemli kurallar:
- Her gün 10 adet mesaj iletme hakkiniz var. Her mesaj da en az 400 karakter olmasi gerekiyor.
- Mesajlarinizda resim kullanabilirsiniz. Bunun kaynagini belirtmek zorundasiniz. Alternatif olarak site mesaj acma bölümünde sizlere zaten resim arama özelligini sunuyor. Resimler Pixabay'den. Yinede mesajinizda bunu belirtin: "Image by Pixabay" gibi.
- Sistemi Proxy gibi sistemlerle kandirmaya calismayin
- Mesajlarinizi gereksiz karakter doldurma yöntemleriyle doldurmaya calismayin. Gercek yazi yazin.
- Kesinlikle ref linkleri paylasmayin
- Legal olmayan icerik paylasmayin