Nebulous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben evli değilim ama kesinlikle ayrı diyebilirim çünkü ailem içerisinde görüyorum herkez birbirine karışıyor yaptıkları iş öyle değil böyle yapılıyor falan filan diye laf çarptırabiliyor ve daha sonrası için küslükler başlıyor uzakta bir ev tutarsanız hem siz rahat olursunuz hem eşiniz rahat olur aileniz evlenmiyor kızla siz evleniyorsunuz yukarıda o gelin geliyor diye konuşan arkadaşada aldırmanızı tavsiye etmiyorum yengemiz sizinle evleniyor ve bir aile kuruyorsunuz

işte bekar olduğun için anlayamazsın bunu,henüz çok toysunda ondan,ama zamanla anlarsın,anlattırırlar merak etme,yaşaman lazım,yaşamadan anlamanı kimse bekleyemez zaten.ben aynı evde yaşasınlar demiyorum zaten,elbetteki ayrı evinin olması onunda en doğal hakkı.biz bu durumları yaşadığımızdan yorum yapıyoruz,ama sen hiç yaşamadan daha o duruma gelmeden bu yorumu neye göre yapıyorsun ?ben senin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum anlamıyorum zannetme,ama sen benim yada bizim nedemek istediğimizi henüz anlayamazsın,evlilik böyle sandığınız kadar tozpembe gibi birşey değildir,günümüzde evlilikler işte buyüzdendirki jet hızıyla başlayıp gine jet hızıyla saman alevi gibi sönüyor,bu konular çok dikkat isteyen konulardır..