yardımcı olduğunuz için hepinize teşekürler arkadaşlar
3-4 yıldır aynı kilodayım hocam, tıkanma sorunu vardı fakat bu kadar çok yoktu, mesela geçenlerde kamyonetten tuğla indiriyorduk, işi bitirdik zar zor bitirdim ve resmen ölecekmiş gibi oldum o derece bir tıkanma.
bir iş yaptığımda kalp atışlarım anormal derece de artıyor hocam, mesela iş yapayım tıkanıyorum haliyle bir yere oturuyorum 3-5 dakika dinlenmesem ölecekmiş gibi oluyorum, eskiden de bu tür sorunum vardı fakat bu kadar çok değildi, sanırım fazla ham kaldık ondan sorunlar arttı
maalesef sigara kullanıyorum hocam..
aynı sorun bendede vardı. devlet hastanesine gittim. ekg bilmem ne herşeye bakıldı. bir gün boyunca ritim halterle gezdim falan. sonuç sıfır ter temiz çıktı. doktor senin gibi hastalar olabiliyor dedi. beni araştırma hastanesine gönderdi. orada bir doktorun ismini verdi. özel bir not yazdı. not sayesinde direk doktora kadar çıktım. doktor dediğim prof. ve bu konularda uzman biriydi. gittim oda baktı inceledi falan . hiç birşeyin yok dedi. sonra ben nette araştırırken kola, kahve, nescafe, çikolata gibi kafein içeren şeylerin kalp ritmini hızlandırdığını öğrendim. denemek için bir hafta bunlardan hiç tüketmedim. bunları tüketmeyi bırakınca kalp ritmide düzeldi. epey de uzun yazdım ama bunu seninde denemeni tavsiye ediyorum. geçmiş olsun