Ben son oynadığımda 2 tane program açıyordum.

1.si paralı koxp.
2.si de hız hilesi, ama öyle böyle değil. Aşağı yukarı hesapladım, karakter saatte yaklaşık 300 kilometre hızla gidiyor.

30 kişinin arasından geçiyordum vuramıyorlardı bile

Ben vurup vurup kaçıyordum. Off süper günlerdi ya, arka plana da Muratgilin Damından Atlayamadım şarkısını açıyordum. Şarkı sözlerinde şey diyor "vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım" felan diye, zaten kimse vuramıyordu, komik oluyordu yani
Bende speedhack ile oynuyordum, ardream da kafama göre heryerden geçip istediğime vuruyordum kimse bana vuramıyordu

.tpl ile yapılıyordu. Daha sonrasında yine tpl ile mana + hp pot aynı anda basma tpl si aldım. O zamanda en kralı öldüremiyordu çok zevkliydi
Hocam tbl demek istediniz sanırım

Pvp serverlerde bizde seri pot,mana yapıyorduk,potu kullanırken çarın etrafı mavilikten görünmüyordu

Ha birde speed hackin yanında seri r vardı wariorda o süperdi

Speedle jet hızında gelip adamın totoya iki-üç saniye yapışıp içinden geçiveriyorduk
Uskodaki tblleri sunders düpeye döndürdüklerinde işin b*kunu çıkardılar zaten

sundersten çek shard ı çek raptoru res i bekle hop olmadı bida dene

(ko-destek diye bir site vardı oradan çekiyordu dosyaları herkes

)
Uskonun koxp fırlama zamanını hatırlamayan bir kere zaten eski playerim demesin

ilk yabancılarda vardı sonra türklerde hilaladam koxp çıktı(yanlış hatırlamıyorsam

) ondan sonra oturarak kesme asasın cleaverla shardla wariorun raptorla ok attığı devir patladı(Hilaladamın çıkardığı koxp un grubuna dahilmiydi bu özellikler net hatırlamıyorum.)

Daha sonra koxp sektörü işi büyüttü uçanı kaçanı ölümsüzlük pot bugu çıktı koxp boyuna bugdan sınırsız pot basıyordu

(2009-2010 yıllarından birinde patladı yanlış hatırlamıyorsam.).Sonrası sonrası derken oto rprsi oto pot satın alması oto kutusu çıktı, çıktıda çıktı
Ahhh be ahhh

Dertlendim şimdi