Hocam 2013 yılında yurtdışına çıkarken Çin ve Tayland'a gidiyorum diye paket tanımlattım, bir geldi fatura 2.700 TL, bir aradım müşteri temsilcilsini ( hattım kurumsal idi ) temsilci işimi çözemedi, müdürü istedim takım lideri koordinatör derken, en son psikopata bağladım, kadın diyorki halledeceğiz ben diyorum ki hattım kapalı açacaksınız hattımı.! Onlarda siz faturayı ödeyin açalım diyorlar, ben diretiyorum felan. Ertesi gün bir daha aradım bana Avrupa için paket tanımlamışlar, düzeltileek faturanız dedi. Ben dedim benim hattımı aramalara açmak durumundasınız v.s v.s ödenmeyen faturadan kapalı hattımı açtırdım, 2.700 TL' lik faturayı kullanımı çok aştığım için ( ben 1 haftalığına gitmiştim 40 gün kaldım ) 700 tl'ye indirdiler, yaptıkları hatadan dolayı da o faturamı da normal tutarı olan 129 TL'ye indirdiler. Ama bildiğiniz ne kadar çirkefleşebilirsem o kadar çirkefleştim.
Sene 2014 Haziran, Kıbrıs'a gittim gitmeden de paket tanımlattım, ama gerizekalı GSMOBILE ( yine avea ) kıbrısta avea çekmiyor demediği için ben paketi kullanamadım. 15 TL olduğu için uğraşmadım tabi. Aradan bir süre sonrada Ukrayna'ya gittim, yine paket tanımlattım, paketi tanımlamışlar ama ben aşmışım. 510 tl fatura geldi, aradım Kıbrıs olayını söyledim, bana dolaşıma açmam gerektiğini söylemediklerini, avea ile daha önce sıkıntı yaşadığımı v.s v.s söyledim. Yine ortalığı birbirine kattım anlayacağın
Sonuç: Kıbrıs için tanımladıkları paketi kullanmadığımı gördükleri için 15 TL'lik paket iptal, Ukrayna'da aştığım dakikalar için geçmişe dönük paket tanımlayıp, 510 TL'lik faturayı 130 TL'ye düşüş..
Hakkını ara, çıngar çıkar muhakkak kazanan sen olursun haklı isen. İstersen telefon numaramdan beni gün içinde ara detaylı bilgi vereyim. 0554 829 86 60