arkadaşım İHS de defalarca başıma geldi. kartımda limit olmuyor uzatmıyorum. tam 2.5 ay geçtiğini bilirim. yine normal kayıt parasıyla uzattım domainlerimi.
sizde olsanız aynısını yaparsanız. sizde haram paranın peşinde sayılırsınız. haksız kazanç derim ben buna. vede. çok yerde okudum. 45 gün geçtikten sonra. domain normal uzatma süresi biter. ve tekrar uzatmak istediğinizde yüksek bir bedel ödersiniz.
ama ben 1 yıl boyunca emek harcadığım bir domaini. sırf 248 tl para istediler diye uzatmadım. ondada 2 ay geçmişti. 2 ay geçtiyse. en azından 2 kat para istersin. yada 3 kat para istersin. 248 tl para istenilirmi arkadaşım. açık arttırmamı bu. herneyse. size kalmış siz ordan devam edin.
birgün domain uzatmaya paranız olmaz. sizinde emek verdiğiniz bir domaine 250 tl isterler. o zaman yüzünüzün halini merak ediyorum
İşin raconu bu. ihs de durumun oyle oldugunu sanmıyorum bu bırıncısı. İKincisi ısımtescılde aynı durum basıma cok kez geldı. Hep kendı hatam. zamanında uzatmasını bılcez. Adı ustunde son uzatma suresı yani. Gecenlerde mesela godaddy de de aynı sey basıma geldı. 1 domaın ıcın 70 80 dolar para odedım. Kalkıp godaddy e sövmedim. Yanı hatalı biz oluyoruz burda. Evt bunu yapmasalar guzel olur ona katılmamak mumkun degıl ama bu sekılde kendı hatanız ıle bırılerını karalamak bosa. İsimtescil sizin 1 domaın paranızla zengın olmaz sizinle de varolmadı ztn. İsimtescil Tr dekı en buyuk domaın fırmasıdır kabul etsenızde etmesenızde. Ztn ıstatıstıklerde bunu gösterir.