Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi hatanız. Zamanı bitmeden uzatsaydınız. ben de aynı şekilde süresi geçen domainlere fazla para ödedim kendi hatam. Benim oyle firmam olsa ben de aynı şekilde daha çok kazanç için aynı uygulamayı yapardım. Anormallik kendi hatanızı firmaya yamamanız. 10 yılı geçti benim domain için çalıştığım tek yer. Hiç sorun yok. Prosedürler belli. Onun dışında sorun yaşayan varsa önce bi kendine bakmalı derim.

+isimtescile sallıyorsunuz. Diğer firmalarda domain süreniz doldugunda 20 dun sonra 1,5 ay sonra ücret aynı mı kalıyor sanıyorsunuz? Her firma da aynı? o övdüğünüz müptelası oldugunuz ihs de godaddy de aynı mı fıyat? hayır değil. Taş atmak bedava nasılsa.
arkadaşım İHS de defalarca başıma geldi. kartımda limit olmuyor uzatmıyorum. tam 2.5 ay geçtiğini bilirim. yine normal kayıt parasıyla uzattım domainlerimi.

sizde olsanız aynısını yaparsanız. sizde haram paranın peşinde sayılırsınız. haksız kazanç derim ben buna. vede. çok yerde okudum. 45 gün geçtikten sonra. domain normal uzatma süresi biter. ve tekrar uzatmak istediğinizde yüksek bir bedel ödersiniz.

ama ben 1 yıl boyunca emek harcadığım bir domaini. sırf 248 tl para istediler diye uzatmadım. ondada 2 ay geçmişti. 2 ay geçtiyse. en azından 2 kat para istersin. yada 3 kat para istersin. 248 tl para istenilirmi arkadaşım. açık arttırmamı bu. herneyse. size kalmış siz ordan devam edin.

birgün domain uzatmaya paranız olmaz. sizinde emek verdiğiniz bir domaine 250 tl isterler. o zaman yüzünüzün halini merak ediyorum