Kazama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

Ama yanıtlanmamış hala birkaç sorum var.

Öncelikle şu anda var olan kanalımın ismini değiştirme olarak bahsettiğim URL'sinden bahsediyorum. yani youtube.com/user/kullaniciadi kısmı. bunu değiştirmek mümkün mü mümkünse de eğer almak istediğim URL alınmış olmamasına ve böyle bir kanal bulunmamasına rağmen neden dolu gösteriyor?

İkincisi,
Benim para kazanma olaraktan ziyade kanalımda videolarımı paylaşarak (kendi yaptığım/çektiğim) onay almayı düşünüyorum. Bunun içinde bahsettiğiniz Adsense aşamalarını gerçekleştirmemiz mi gerekli?
URL ile alakalı sorunuza cevap veremeyeceğim galiba ama şöyle birşey olabilir, daha önce bu URL'de bir kanal alınmış ve kapanmış veya değiştirilmiş olabilir, bu yüzen Google'de indexlenip indexlenmediğine baktığınızda kapandığı için veya değiştirildiği için indexten kalkmış olabilir. Ama kesin olarak sebebini bilmiyorum.

Öncelikle videolarınız için kanalı açın ve videolarınız paylaşın. Bu konuda kesin bir şey söylemek zor. 30-40 video paylaşım binlerce gösterim alan kişiler youtube adsense hesabı alamadıklarını söylerken bazılar 3-4 video da bile adsense aldığını söylüyor, bunlardan birisi de benim.

Ama izlenme oranı ile yakından alakalı diye düşünüyorum adsense onayı.