hocam yıllardır bu işlerle uğraştım yaklaşık 18milyar civarı kazanç sağladım şuan beğeni sitelerim var aylık en az 500tl alıyorum tokenli sistemlerde günde 500 user giriyosa bunun 300-400 tanesi genellikle patlar tabi sitende hit az ise 100-150 tanesi patlar 300-400 tanesi sana kalır sonraki gün bira idare eder patlar ve beğeniler düşer.
exeli sistem ise xbilmemne.com mesela atıyorum x var diye spama düşme olasılığı yok
atıyorum osmanbilmem.com diye bir domain aldım içinde isim var kişisel bir domain bakarsanız spamlanmaması gerekiyor değilmi fakat öyle değil facebook spamlar hizlibayim.com benim birzamanlar panelimin olduğu site şuan tokenli sistemde hizlibayim mantık yürütür isek hızlı bayi Bayi'm herhangibir spamlanıcak bir domain adı değil fakat facebookda spamlı sen linki sürekli açık örneğin xsuat.com şeklinde paylaşır arkadaşlarına sürekli böyle gönderirsen facebook şüphelenir ve spama düşer sen onlarca binlerce tonlarca form ataarsın spam kalksın diye bu spamda 40 yılda 1 kalkar kolay kolay kalkmaz he naparsın ssl alırsın 50-100 tl arası bişey domaini paylaşırsın önüne gelir onay kodu ister oraya pm atarsın sistem 256bit ssl ile korunuyor yazarsın güvenlidir gereğinin yapılmasını arz ediyorum dersin birdaha ssl bitene kadar spama düşmez ayrıca
exe kasmak kolay değil benim günde 150 k exe kastığım günlerde oldu çünki bildiğim iş herkes zamanla atıldığı bir işi illaki kavrıyor.
sorun olursa pm atabilir yada burdan yazabilirsin hertürlü desteği veririm.
iyi Forumlar
tşkler hocam
muhacerat21@gmail.com skype adresimi eklkeyebilirmisiniz?