kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güncelledim ama 30.bölüme geldim güncelledikten sonra 24.bölüme düştüm
Bir şey olmaz dostum tekrar geçersin

Sanaloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok basarili olmus, IOS surumunu mutlaka yapmalisiniz, ucretsiz verseniz reklamdan, reklamsiz verseniz 1$ dan guzel kazanc birakir bu oyun bence
ios için derleme yapmaya başladım.

jebias adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler hocam güzel olmuş gerçekten, oldukçada zor insanı bağlıyor 1.bölümü zor geçtim

Eyvallah dostum elimden geldiği kadar zor yaptım

Bende şuan Unity3D ile bir oyun geliştiriyorum, sizin diğer 3 oyununuzdan 2 si 100k yı biride 50k yı geçmiş. Acaba nasıl bir tanıtım, reklam yaptınız vede özel değilse reklam gelirlerini paylaşabilirmisiniz. Ona göre yüklenmeyi düşünüyorum bu alana. Teşekkürler şimdiden ve tebrikler tekrardan güzel olmuş gerçekten oyun
Özellikle reklam yapmadım hiç biri için böyle bir iki forumda paylaştığım oluyor sadece. İlk oyun 300.000 de kamyon oyunu 190.000 biri de 80.000 de ama gelirleri çok farklı.
Senin gösterim bedeli üzerinden hesaplama yapman gerek tahmini kazanç belirlemek için. 1000 gösterim 0.3tl admob da ortalama. (Ülkeye göre değişir)
İndirme rakamından çok oynanma değerleri önemlidir reklam geliri için. 50.000 devamlı oyuncun olsa 1 milyon inmiş kadar gelir elde edersin.