yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun için sözleşme çıktısı alıp firmaya posta yoluyla göndermeniz gerekiyor bilginiz vardır umarım. Ben sırf bu yüzden vazgeçtim. Numara arşivi yapıyor olacaklar ki, vazgeçişimden sonra defaatle arayıp ücretsiz şekilde kullanabileceğim numara tahsis ettiklerini, dilediğim zaman kullanabileceğimi falan belirttiler. Yani uzak durmakta yarar var. Sözleşmede de reklam içerikli mesajlara yönelik birçok madde var. Onlara rağmen gönderiyor olabilirler tabi reklam mesajları. Çünkü ben hepsini kendi lehime seçmeme karşın zannedersem 1 ay içinde 4 tane reklam mesajı aldım firmadna.
Hocam size katılıyor bende 1 haftadır evrak istemeyen beni zora sokmayan siteler arıyorum çok ucuza yerler buldum fakat evrak istedikleri için vazgeçtim umarım iyi bir yer bulurum...

cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.ekogsm.com da yeni uyelere 1000 sms 9 tl dir. Kampanyadan yararlanabilirsiniz.
alta yorum yapan bloggist in yorumunu cevaplayabilirmisiniz?

Bloggist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende merak ediyordum fiyatlarını 1000 sms 9 tl ise hiç bir şey üstelik başlıklı.

Fakat numaraları biz mi gönderiyoruz size liste halinde yoksa bize bir panel veriyorsunuz da biz mi manuel gönderiyoruz ? Elimde ki telefon numarası arşivinin sizin tarafınızdanda kullanılmayacağının garantisini verebilecek olan var mı ?
Size kesinlikle katılıyorum...