Neymaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kargo işlerini bilirsiniz hepiniz. Sonuçta webmasteriz ve illaki bir şeyler alıyoruz ucuz bir şeyler bulunca.

Şahsen R10 üzerinden 200 üstünde kargo almışımdır 5 yılda. 200 Kargomda da sıkıntı olmadı. Ancak geli gelelim tarih 17 Temmuz'a. 17 Temmuzda @Rubyy07 adlı arkadaşımızla yaptığımız alışverişte, ben ona telefonu gönderdim. Her zamanki gibi @Rubyy07 hiç ikiletmeden telefona bakıp inceleyip sorunu olup olmayacağını söyledi.

Ancak tarih 19 Temmuz'ta eline gelen kargoda telefonum çalınmıştı. Kargo esnasında hemde. Önce sabırla davrandım. Bizim peder biraz sinirli adam, böyle şeylere de gelemez. Ona duyurmadan halledelim dedik. Ancak telefonun gelmemesiyle birlikte adam da pinpiriklendi. Neyse çalındığını söyledim en sonunda. Önce kargoyu aradık, hemen döneceklerini söylediler dönmediler. 10 Gün müşteri hizmetlerinden telefon bekledik oda olmadı.

Gel gelelim peder beyimizin güzel desteğine. Hemen avukatlarını aradı ve beni yönlendirdi. Dilekçeyi yazdık her şeyi yaptık ve sonucunda suç duyurusunda bulunduk. Bunların neticesinde ise perşembe günü ifadeye çağrıldım.

Ondan sonra hemen aradılar. Zararımı sordular. Dilekçe yazdım. Siz Siz olun, gönderinizi yaparken iyi firma seçin.

Saygılarımla.
Kargo gonderirken imzaladiginin arkasini oku derin hepsinde var,calinma kaybolma durumlarinda l odedigin kargo ucreti harici bir ucret odemiyorlar.ayrica icinde ne oldunu ne gonderdigini veya ne gelecegini kanitlayazsin adamlarin dedi oluyor.