Merhaba arkadaşlar şöyle bir proje fikrim var fakat bu sistemi ne şekilde yazabilirim açıkcası bi fikrim yok.Bana bu konuda ön ayak olucak paylaşımlarınıza kapım açık şimdi bildiğiniz botsistemi veya botextra gibi bir sistem yapmak istiyorum Botlar vs şeyler sorun değil benim için sorun olan kısım karşı siteye veri girişini veya karşı sitenin kategorilerini nasıl alıp oraya post ediceğim bu konuda bilgisi olan veya böyle bir sistem yapmakta yardımcı olucak arkadaşlar varmı ?
yorum yapmadan duramıcam, yanlış anlamayın.
http://www.botsistemi.com/
inceledim 89 farklı siteden veri alıyorum diyor. afedersinizde bu kadar siteyi değişikliklere karşı kontrol etmek amelelikten başka bişey değil.
bu tür sistemi kullanıp parasını veriyorum ama hakkını alıyorum diyen yüzde kaçı acaba?
bence siz öyle bir sistem hazırlayın ki, kullanıcı botunu kendi oluştursun. senin yapacağın işi o yapsın. Basit bir seviyede değil daha gelişmiş uçuk bir seviyede. bunu yazarken kafamda tasarladım şu an. sosyal bir ağ gibi sistemde olabilir, senin sistemini kullanarak hazırladıkları botları birbirleriyle paylaşsınlar vs..
kısacası siz uğraşmayın, kullanacak kimse onlar uğraşsın..
iyi günler