oyunoyna3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi gerçekten zormuş,
burada Xrumer ile yapılanı var biraz karışık olduğu için yapamadım.
Senin için bedava yaparım. Ama senuke az da olsa bilmen lazım. Senukeyi macro işleri konusunda tek geçerim. Çok başarılıdır.

Bu mesajı okuyan arkadaşlara şunlarıda belirtim belki işlerine yarar.
Senuke macro bagımsızdır siz ne isterseniz bir site üzerinde adımları gösterin aynen uygular. Kısaca şu tür işler edilir.
1.Forum tanıtım şablonu edilir. (örn:r10 gibi optimizasyon kategorisi veya he hangi bir kategoride konu açma veya var olan konunuza cevap atma vs bildiğiniz posting.

2.Daha önce hiç bir programda olmayan yeni bir script buldunuz ve bunu kullanan siteler var siz onun adımlarını senuke gösterin scriptten 500 site varsa dünyada hepsine aynı şekilde posting atın.

3.Facebook twitter gibi veya G+ dünyada ne kadar sosyal site varsa hepsine ayak uydurursunuz. Sadece adımları göster.

Yani aşağıdaki gibi örnek bir wordpres kayıt olma ve postla beraber url rapor alma adımlarını yabancı etmiştir. Aklınıza ne geliyorsa her şeyi sitelerde konu açma post atma rapor alma yorum yapma oy verme vs vs vs. yapabilirsiniz sizin bilginize kalmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=MaU_Sr6w6LU

Son olarak senuke XCR macro kullanırken windowsun bölge ayarları biçim bölümü amerika ingilizce seçilmelidir. Program ingilizce oldugu icin captcha tanıtamazsınız.