15 günde wp ile değil 500 5k hit alanda var ona bakarsan.

[COLOR="Silver"]
evet.. bu kişilerden biri de benim, dle wordpress drupal webloader bla bla bla iş sizde bitiyor sizde......
görüyorum.. yıl olmuş 2014, wordpress kullanıcısı halen kalıcı baglantıları %postname% şeklinde kullanıyor, sonra da geliyor buraya ben niye hit alamıyorum, ben niye onu yapamıyorum bilmemne... forumda çok var böyle.
e bir de /%postname%-%post-id/ dene be kardeşim!
bir düşün bakalım ne işe yarıyor bu...
her konuda özgünlük şart
özgünlügü yalnızca makale, title bilmemne ile kısıtlamayın, url'lerinize kadar düşünün.
adam x sitesine adsense reklamı koyuyor, y sitesinde de aynı reklam + hatta aynı kod var. bakıyorum x = y dogrusal şekilde backlink kasıyor. ikisi de aynı sektör vs. derken geliyor buraya sitelerim niye düşüyor diyor? e bir düşün bakalım neden...
Bütün dünya HTML5 kullanıyor, Responsive temalar kullanıyor, sitelerin tamamı mobile ready, bütün cihazlar ile uyumlu (
hatta adsense reklamları için de böyle bir özellik var ki bu kazançları gerçekten etkiliyor), CDN, mod pagespeed vs vs uzar da gider.
Benim güzel insanım, bulmuş beleş bir wp teması, kurmuş atmış 2 yazı, sonra gelsin buraya sitem niye yükselmiyor............
Bu uzar da gider....