otuzyedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben paypala kayıt olurken bilgileri girmiştim. Banka kartım var. Sorgusuz sualsiz paypal para çekti. Ondan sonra bende de "Debit Kart,Yurtdışı kullanım,MC" 3 lira çekilmiş. Bende merak ettim şimdi
3 lira onaylamak için çekiliyor o korkulacak bir ücret değil. Fakat sen paypal hesabına sahip çıkmazsan uçar gider. O yüzden sordum arkadaşa paypal adresini yok dedi.

Farklı siteleri düşün , kart bilgilerin bilgisayarında kayıtlı mı düşün , çevreni düşün hocam. Banka senin paranı tutup da birine vermez.

Ayrıca ek bilgidir. Kuveyt Türk debit kartları 3d alışverişlere açık gönderilir ve kapatılamaz. Önceden 3d teyid senin kartından alınmış ki bu ücret çekilmiş eğer internet üzeri bir alışveriş ise.

Ne bileyim ATM para çekmenden sonra mı olmuş özellikle bu alışverişler bunu düşün? Kartın kopyalanmış olabilir ATM'lere cihazlar yerleştirilebiliyor bunu tespit etmeye çalış.

Dediğim gibi harcama itirazı oluşturtmadıysan oluştur , harcama itirazlarında geri dönüş olmaz fakat araştırılır ve senden kaynaklanan bir durum değilse kesinlikle iade edilir. Bazen insanlar kart şifresini paylaşıp başkalarıyla harcama itirazıda oluşturtmak istiyorlar.