evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eski tadı yok yav .

uskonun eski hali olsa eyw. sabah akşam oynayalım artık iyice bozuk.

Şimdi pvpler bile usko gibi bozdular nerde o eski v1098 ko-area pvpsi sabah akşam oynardık uskodan sonra bi ko-area ya tutunduk onuda kapamışlardı seneler evvel ozamandan beri pvplerde zaman kaybetmiyorum artık oyun bile oynamayı bıraktım.

Online oyun denildiğinde ya Knight Online ya hiç diyenlerdenim malesef başka online oyunlarda sarmıyor.
KO'nun üstüne bir sürü oyun oynadım, ama diğer oyunlarda Alt+F4 çektiğim anda oyun bitiyordu. Ama KO'da öyle bir durum yok. Uyuyacakken bile acaba hangi itemı alsam diye plan yapardım. 2008 yılında Ardream'da king'lerdendim. Çok güzel günlerdi be, arkadaşımla oynarken acayip eziktim. Sonra oyun bana bir hayat dersi verdi diyebilirim. Hatta bir sürü ders verdi, bunlardan ilki başarı için emek vermekti. Ben saatlerimi pazar yaparak geçirdim oyunda. İkinci ders ise kazanç gelecek hiçbir yeri kapama idi, oyunda hem ticaret yapıyordum, hem boss kovalıyordum, hem clanlara isiloon kesme gibi görevleri üstleniyordum. Kısaca oyundaki birçok iş kolundan bana para yağıyordu.

Yani oyunda zengin olmak için tüm para kazanılan yerlerden para kazanıyordum. Sıfırdan hiç para yatırmayarak 2 ay gibi bir sürede 700 liraya yakın itemım oldu. O zamanlar oyuna şimdiki kadar para yatıran yoktu. O yüzden acayip sağlam bir karakterdi.

Şimdi ise istersen 5000 TL yatır oyuna, yine de tren parti yanından geçtiği anda Press OK'sin, yapacak birşey yok. Tam boss kesecek olursun koxperlar bir gelir etrafta taş taş üstünde bırakmazlar. Oyuna 500 TL yatırırsın, 3000 TL yatırmış adam gelir tek atar geçer felan. Şuan oyun sadece paraya ve koxp'a bakıyor. Oyunculuk denen şey kalmamış. Ben ardream oynarken 75+ adamlarla kapışabiliyordum minor combo'da. Aldığım oluyordu adamları, çünkü ben şahsen herşeyi hesaplardım, 2 pot arasını referans alırdım, bu sürede kaç tane skill atabiliyorum, kaç minor atabiliyorum, kaç r atabiliyorum. Karşımdaki slayt atarsa ne yaparım vsvs. Amma yazdım yahu Kimse okumaz herhalde

Özet: Knight çok bozdu.

Edit: Allah'tan benim eğitim hayatıma pek bir etkisi olmadı, hatta olumlu etkisi oldu bile diyebilirim. Kafa dağıtmak için güzel oluyordu çünkü.
Bahsettiğim birlikte oynadığım dediğim arkadaş da ben de LYS sayısalda yaklaşık 5000. olduk ikimiz de. O yüzden benim de arkadaşımın da eğitimine zararı oldu diyemeyeceğim. Beni asosyal yaptı gerçi, o kesin.