DesignX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucu ödemelerimi yapıyorum ayda bir, domain alıyorum arası fazla kullanmıyorum. scam yeme, log tutma ne oluyor ?
Hocam öncelikle geçmiş olsun hayırlı geceler dilerim,

Kuveyttürk kartınızla internetten alışveriş yaptıysanız kart bilgileriniz çalınmış olma ihtimali yüksek ki bence sebebide bu ikinci bir yoluca postan kart klonlama olayı ondada alışverişte kullanırken klonlanabilir.

Log tutuma denilen şey kart bilgilerinin alışveriş yapılınca site bünyesinde kayıt altına alınması anlamına geliyor bildiğim kadarıyla.

Burada sizinde uyanık olmanız gerekirdi iki hesabınız olsun birinde tüm paranızı tutun onun kartınıda bankamatik hariç hiç bir yerde kullanmayın.İkinci hesabınızlada alışveriş yapın bu hesabada alışveriş yapacağınız zaman para atın.

Ben öyle yapıyorum şahsen ödemelerin enpara ile ana paramı kuveyttürkte tutuyorum, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bugüne kadar.

Ha birde şöyle bir durum var kuveyttürk ün 3d securesiz debit kartla alışverişe izin vermemesi gerekirdi bu önemli bir güvenlik zaafiyeti bu konuda bankaya kızmakta haklısınız fakat önlemde almalısınız daima.Enpara 3d securesiz para harcatmıyor mesela kamilkoçtan bilet alamıyorum enpara ile 3d olmadığ için.